Webbyrån konsulterna i STockholm AB - NYPREMIÄR FÖR ANRIKA STORTORGSKÄLLAREN

NYPREMIÄR FÖR ANRIKA STORTORGSKÄLLAREN

Newsdesk 15/5 08:51

NYPREMIÄR FÖR ANRIKA STORTORGSKÄLLAREN

Nu byter restaurangen Ebenist tillbaka till sitt ursprungliga namn ? Stortorgskällaren. Den anrika restaurangen har ända sedan 1938 varit ett välkänt vattenhål för stockholmare och turister. Inriktningen blir klassisk mat med en personlig touch, serverat i en historisk miljö.

? Intresset för en klassisk restaurang i Gamla Stan är stort och det känns fantastiskt att vi nu kan välkomna både nya och gamla gäster till den anrika Stortorgskällaren, säger Charbel Hammo, delägare till både Stortorgskällaren och baren Pharmarium i hörnet intill. Vi kommer att bjuda på modern och traditionell mat med en personlig touch. Maten tillagas av de absolut bästa råvarorna med betoning på det ekologiska och närproducerade.

Stortorgskällaren ligger på Stortorgets södra sida, några stenkast från Storkyrkan. Ända sedan 1938 har stockholmare och turister njutit av maten på Stortorgskällaren. Men krogens källarvalv är betydligt äldre och det sägs att vinkällaren Spanska Druvan låg här under Johan III:s tid. I de historiska källarvalven kan i dag privatpersoner och företag boka middagar och olika event.

Stortorgskällaren har under några år hetat Ebenist och varit känd för bland annat sina julbord med Plura Jonsson. ? Våra julbord är mycket populära och garanterat något som vi kommer att fortsätta med, lovar Charbel Hammo.

I huset där Stortorgskällaren idag ligger fanns på 1700-talet en möbelverkstad. Dagens personliga inredning ger en tydlig påminnelse om den tidigare verksamheten, där trä är den centrala bäraren.

Stortorgskällaren är ett klassiskt vattenhål i Gamla Stan, där gästerna njuter av den goda maten och har trevligt i en anrik miljö.

Se bifogad PDF för mer information


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status