SpeedLedger - Nystartad.se släpper funktionen Mina sidor

Nystartad.se släpper funktionen Mina sidor

Newsdesk 29/9 12:41

Nystartad.se, SpeedLedgers systersajt för entreprenörer och startups släppte i måndags funktionen Mina sidor. I och med det kan du som använder gratisverktygen på sidan spara dina framsteg, pausa och komma tillbaka och forsätta när du vill. Dessutom kommer sidan framöver att etablera samarbete med utomstående företag och erbjuda rabatter och paketerbjudanden till alla sina användare.

?Ibland måste en affärsidé få växa fram. Det kan ta lite tid. Vi ville ge våra användare möjligheten att låta sin idé växa fritt hos oss. I och med Mina sidor kan alla våra användare spara flera versioner av sin idé och inte behöva oroa sig för att något försvinner eller de inte minns resultatet av det. Allt på ett ställe helt enkelt!? - Säger Nystartad.se:s utvecklingsansvariga Marielle Jensen.

Sajten planerar även att ge specifika erbjudanden och rabatter till nystartade företag, så som rabatt på visitkort, juridiktjänster eller verktyg för att bygga sin egen hemsida.

?Vi har några bolag som liksom oss brinner för entreprenörskap och vill kunna ge tillbaka något till entreprenörsvärlden. De kommer i första hand att vara del av vår erbjudandebas.? - säger Nystartads representanter.


Mina sidor är en helt gratis funktion på sidan och kommer att förbli så enligt Nystartads representanter. I framtiden hoppas sajten på att kunna lansera ännu fler appar och jobbar löpande med att samla in feedback från användarna för att kunna skapa det som efterfrågas.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status