Göteborgs Syfabrik AB - Nystartade Göteborgs Syfabrik möjliggör svensk produktion ? satsar på sömnad och hållbart mode i Göteborg

Nystartade Göteborgs Syfabrik möjliggör svensk produktion ? satsar på sömnad och hållbart mode i Göteborg

Newsdesk 3/6 09:05

Göteborgs Syfabrik startade som ett sidoprojekt för Pia Ekman och Maria Stahre Krupa för 2,5 år sedan. Nu tar de steget fullt ut och slår upp portarna till en komplett syfabrik i Göteborg.

- Vi står inför stora utmaningar när det gäller miljö och klimat och inom modebranschen har man under flera år talat om att flytta hem produktionen till Sverige. Vår fabrik kommer bli ett alternativ för de som verkligen vill och vågar satsa på hållbart mode. Dessutom är det roligt att vi är med och sätter Göteborg på modekartan igen, säger Pia Ekman, vd Göteborgs Syfabrik.

- Våra kunder är både stora och små med varierande kunskap och erfarenhet. De stora har andra förutsättningar än de mindre, men står kanske också inför helt andra utmaningar. Vi vill vara ett stöd under hela arbetsprocessen oavsett vilken typ av kund man är. Vi vill ju att våra kunder ska lyckas och att se dem växa är otroligt inspirerande, säger Maria Stahre Krupa, kund- och kommunikationsansvarig.

Göteborgs Syfabrik AB ägs av Pia Ekman och Maria Stahre Krupa.

Pia Ekman är utbildad klänningssömmerska och direktris. Pia har lång erfarenhet från konfektionsindustrin och har bland annat arbetat för Melka.

Maria Stahre Krupa är utbildad grafisk designer och har arbetat som kommunikationskonsult, skribent och designer sedan 2001.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status