Videum AB - ?Nysvensk entreprenör revolutionerar för arbetssökanden med ny plattform

?Nysvensk entreprenör revolutionerar för arbetssökanden med ny plattform

Newsdesk 23/9 07:12

Han sökte över 20 jobb utan att få napp. Då insåg han att det var dags att helt och hållet ändra den sedan länge vedertagna rekryteringsprocessen. Naimul Abd har bestämt sig för att revolutionera branschen för rekrytering med en helt ny plattform.

Naimul Abd kom till Sverige 2014 med fru och tre söner. Han är en erfaren marknadsförare med 15 års arbetslivserfarenhet i ledande positioner inom marknadsföring i multinationella organisationer och företag.

Full av optimism i sitt nya hemland började Naimul Abd skicka ut sitt engelska CV till företag med lediga tjänster. Men till sin stora förvåning så fick han inte ett enda svar, särskilt med tanke på de starka referenser som han angivit i sitt CV.

?Jag började söka jobb i Sverige full av optimism och skickade mitt CV på engelska till flera företag med lediga tjänster. På min SFI-kurs fick jag dock lära mig att CV måste vara på svenska samt innehålla ett personligt brev.?

Naimul Abd är en handlingskraftig person och började istället för att söka jobb starta egna företag för att realisera sina olika affärsidéer. En affärsidé är att dramatiskt förkorta tiden det tar att välja rätt kandidat till ett jobb. Tillsammans med Peter Thorin, Kristian Elmefall, Henric Westergren och Ola Wassvik driver hand företaget Pitchler AB.

?Ingen hinner läsa den mängd personliga brev och CV som skickas in till en ledig position. Vi har inte den tiden idag. Så nu är det dags att göra något nytt.?

Med Pitchlers interaktiva webb-plattform så kan en arbetssökande enkelt och kortfattat sticka ut ur mängden och göra sig intressant för företaget man söker anställning på.

Pitchler AB är ett tillväxtföretag som deltar i inkubationsprocessen hos Företagsfabriken
sedan en månad tillbaka. Här får vd Naimul Abd och hans kollegor kvalificerad och anpassa affärsutveckling för att fortsätta bygga ett framgångsrikt företag.

Naimul Abd, vd
Pitchler Global AB
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status