HKC Egenvård AB - ?Nytillskott i träningsbranschen när Sproud lanserar fullvärdigt veganskt proteinpulver

?Nytillskott i träningsbranschen när Sproud lanserar fullvärdigt veganskt proteinpulver

Newsdesk 14/5 10:48

Det svenska varumärket Sproud utvidgar sitt sortiment ännu en gång. Under maj lanseras Sproud Nutrition, en serie helt vegansk tränings- och sportnäring, gjord på ärtprotein.

Sproud Nutrition

Sproud Nutrition är en ny serie näringsprodukter framtagna för aktiva personer och ett liv i rörelse, likväl för den som bara är i behov av extra näringstillskott.

Först ut i Sproud Nutrition är tre sorters proteinpulver: naturellt och med smak av vanilj och choklad. Proteinpulvret är helt rent och består enbart av ärtprotein. Det högkvalitativa proteinisolatet ger hela 17 g protein per portion.

? Sproud Nutrition är ett fullvärdigt veganskt proteintillskott i pulverform, säger Sammy Challal, Brand Manager på Sproud. Perfekt att använda före och efter träning, till mellanmål eller bara som ett extra näringstillskott.

I serien finns också en vegansk PWO (pre-workout) gjord på naturliga ämnen och helt utan konstgjort koffein. Serien kompletteras av blandningen "Vegan Greens?, som kan tas som en shot eller blandas ner i smoothies, shakes och juicer. Den gröna blandningen innehåller bland annat äpple, spenat, grönkål och vetegräs.

Samtliga produkter inom Sproud Nutrition är veganska, och fria från laktos, gluten, soja, mjölk och socker.

? Med Sproud Nutrition får träningsbranschen en serie rena, ärliga och goda produkter, säger Sammy Challal, Brand Manager på Sproud.

Sproud Nutrition har lanserats och kommer till en början finnas tillgängligt på Yogagrossisten, Apohem och HappyGreen. Produkterna säljs i pulverpåsar om 500g resp. 250g. Det naturella ärtproteinet släpps några veckor senare och kommer även det att finnas tillgängligt att beställa hem från våra återförsäljare.

För mer information: www.sproud.se

I Sprouds sortiment finns sedan tidigare Sproud Original Drink och Sproud Barista, växtbaserade alternativ till mjölk och Europas första gjorda på ärtprotein. Ärtor kräver minst vattenåtgång och minst markåtgång per kg protein av alla jämförbara odlade grödor, och har lägst CO2-utsläpp per kilo jämfört med både grödor och komjölk.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status