Bambora AB - Nytt samarbetsavtal mellan Bambora och Excedo skapar enklare betallösningar för svenska handlare

Nytt samarbetsavtal mellan Bambora och Excedo skapar enklare betallösningar för svenska handlare

Newsdesk 22/5 07:00

Bambora ingår ett strategiskt samarbetsavtal med drift- och nätverksleverantören Excedo. Excedo säkerställer driften och integreringen av kassasystem och betallösning för restauranger, nattklubbar och butikskedjor i Sverige, avtalet med Bambora innebär att dessa nu får möjligheten att välja en ny, enklare betallösning med utökad funktionalitet och bättre support.

För Bambora innebär samarbetsavtalet med Excedo en möjlighet till fortsatt expansion på den svenska betalmarknaden. Redan i maj kommer samtliga Gateau-butiker i Sverige, att ha bytt ut sin befintliga betalleverantör till Bambora.

? Excedo är en perfekt partner till oss då vi tillsammans kommer vi kunna förenkla handlarnas vardag genom att erbjuda dem ett kontrakt, en kundsupport, högre driftsäkerhet, samt en möjlighet för dem att växa med nya tjänster och i nya länder utan krångel, säger Peter Wirén, Managing Director för Global Instore på Bambora.

Drift- och nätverksleverantören Excedo fungerar som ett nav mellan kassaleverantör och betallösning för tusentals svenska företag. Den primära målgruppen är större kedjor och handlare som behöver en stabil, enkel och flexibel helhetslösning för betalningar.

? Bamboras strävan efter enkelhet gentemot handlarna och mot oss som partner var den enskilda faktorn som tilltalade oss mest. Med Bambora kan vi nu driftsätta en ny kund betydligt snabbare än tidigare och erbjuda våra kunder standardiserade produkter, mallar och avtal med hög teknisk mognad som drastiskt drar ner på administrationen för våra kunder, säger Michael Duffy, vd på Excedo.

Samarbetsavtalet tecknades i april 2017 och Excedo börjar erbjuda Bamboras terminaler och inlösenavtal till sina kunder med start redan i maj.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status