Järfälla kommun - Nytt toppnamn till nyckelposition i Järfälla

Nytt toppnamn till nyckelposition i Järfälla

Newsdesk 1/4 06:20

Järfälla kommun, en av Sveriges snabbast växande kommuner, fortsätter att rekrytera toppnamn till nyckelpositioner. Den 1 maj tillträder Hanna Brogren som kommunikationsdirektör med kommunens expansion som främsta utmaning. Hanna Brogren var under åtta år kommunikationsdirektör i Stockholms stad och dessförinnan informationschef på Regeringskansliet.

Det är en välmeriterad ny kommunikationsdirektör som tillträder sin tjänst i Järfälla kommun den 1 maj. Hanna Brogren kommer närmast från konsultuppdrag, men var dessförinnan kommunikationsdirektör i Stockholms stad där hon ledde stadens övergripande kommunikation med bland annat styrdokument, varumärke och digital kommunikation. Hon har även varit informationschef på regeringskansliet och är sedan 2002 vice ordförande i branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer.

Järfälla kommun har inlett en kraftig expansion och det ställer höga krav på kommunikationsarbetet där det finns flera utmaningar. Ökad kännedom om Järfälla i länet samt större förståelse bland kommuninvånarna för den expansion kommunen genomgår är prioriterade kommunikationsområden.

? Jag är jätteglad för den här rekryteringen. Vi får en kommunikationsdirektör med fokus både på dagens behov och på framtidens expansion i Järfälla. Hanna Brogren har lång och gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och mixar det med nytänkande och hög ambitionsnivå. Järfällas expansion är en av landets kraftigaste och vi behöver de bästa krafter på plats, säger kommundirektör Christina Rapp Lundahl.

Mer information

Christina Rapp Lundahl, kommundirektör, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status