Ohlssons Tyger - Ohlssons Tyger öppnar sin 21:a tygaffär!

Ohlssons Tyger öppnar sin 21:a tygaffär!

Newsdesk 10/1 04:30

Efter 47 aktiva år inom tygbranschen öppnar familjeföretaget ytterligare en butik! ? Intresset för sömnad och inredning ökar kraftigt och vi ser att många väljer att skapa själva istället för att köpa färdiga produkter, berättar Hampus Olsson, VD.

Nu slår Ohlssons Tyger upp portarna till sin 21:a tygaffär! I slutet av mars är det premiär i köpcentret Väla utanför Helsingborg! Västkusten får en mycket populär och efterfrågad tygaffär med mängder av mode- och inredningstyger, färdigsydda gardiner och kuddfodral, unika stuvar till kilopris och smarta sybehör!

Väla med sina ca 10 miljoner besökare varje år är ett av Sveriges mest populära och välbesökta köpcentrum. ? Vi har länge kunnat se via vår webbhandel samt i våra sociala kanaler att vårt koncept efterfrågats i denna del av Sverige. Efter en lång tids letande efter en passande lokal är vi mycket glada att kunna öppna i Väla Köpcentrum! säger Hampus Olsson.

Ohlssons Tyger startade 1971 i Umeå och är idag Sveriges största tygaffär som sammanlagt har 20 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, inklusive en snabbt växande e-handel.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status