Hoi Förlag AB - ?Omgiven av idioter? är årets stora bästsäljare på Hoi Förlag. En överväldigande succé som bara fortsätter att sälja.

?Omgiven av idioter? är årets stora bästsäljare på Hoi Förlag. En överväldigande succé som bara fortsätter att sälja.

Newsdesk 21/12 16:37

Nu har den sålt i över 18.000 exemplar och förlaget låter nu trycka ytterligare 10.000 exemplar för att möta upp den enorma efterfrågan.

- Det är verkligen fantastiskt att boken når ut till så många människor. Jag hoppas att den bidrar till att förbättra kommunikationen mellan människor och öka förståelsen för varandra. Det här är metoder som man har lika mycket nytta av privat som på jobbet, säger författaren Thomas Erikson som det senaste året också har hållit ett stort antal uppskattade föredrag i ämnet.

Boken Omgiven av idioter beskriver en av världens mest använda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Den handlar om DISA-profiler, med färgsystemet rött, gult, grönt och blått. Den är skriven med glimten i ögat, men den är samtidigt mycket konkret. Fokus ligger på användbarhet och metoderna som beskrivs fungerar varje gång du möter en annan person.

Boken släpptes i juni 2014 och har sedan dess spridit sig till stor del genom mun mot mun. Läsare har tipsat vänner och försäljningen har oavbrutet ökat för att nu sätta nya rekord i julhandeln. Allt tyder på att ännu fler kommer vilja läsa den här boken 2016.

- Vi visste att det var en bra bok som kombinerar nytta med nöje på ett unikt sätt. Dessutom en titel som fångar uppmärksamheten och beskriver väldigt väl vad boken handlar om. Det är få titlar som lever vidare i bokhandeln och fortsätter sälja så här bra långt mer än ett år efter utgivningen, men Omgiven av idioter har alla förutsättningar att bli en verklig klassiker, säger Lars Rambe på Hoi Förlag.

För mer information kontakta Lars Rambe (Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status