Palaver Place AB - ?Palaver lanserar företagstjänst med IBM som första kund

?Palaver lanserar företagstjänst med IBM som första kund

Newsdesk 8/9 08:34

Palaver har knappt hunnit lansera sin tjänst innan det är dags för nästa steg ? en tjänst där företag kan erbjuda sina medarbetare mobila arbetsplatser på co-workspaces, hotell, kaféer och restauranger. Det är första frukten av ett kreativt engagemang från bl a fastighetsbolaget Vasakronan och IBM Svenska AB. 

Företag ser vikten av att kunna erbjuda andra typer av kontorslösningar som baseras på var företagens medarbetare vill befinna sig när de arbetar. Dessutom är det viktigt för företagskunder att kunna utnyttja sina lokaler effektivt.

Palaver har tagit fram en lösning med bl a Vasakronan och IBM med namnet ?Office-as-a-Service?. Första kunden ut är IBM Svenska AB som tecknat ett avtal för mobila arbetsplatser och med en option på flexibla kontorsytor för projekt.

? Vi ser stora fördelar med att i vissa situationer möta såväl kunder, partners och medarbetare i andra kontorsmiljöer än våra egna, för att främja tillgänglighet och kreativitet. Projekt har av naturen stora variationer i lokalbehov. Därför ser vi intressanta möjligheter i den här tjänsten, säger Anna-Lena Beckman, Fastighetschef/RESO Real Estate Country Operation Manager, IBM Svenska AB.

? Vasakronan arbetar hela tiden med att hjälpa kunderna att få de totallösningar de behöver. Mycket handlar om flexibilitet och därför finns fullt färdiga kontorslokaler med korta hyrestider, det vi kallar ?Smart och klart-kontor?, men också pop-up butiker i bästa lägen som går att hyra från en vecka till tre månader. Det här är ytterligare ett steg i den utvecklingen, säger Henrik Eriksson, Arbetsplatsstrateg på Vasakronan.

? Palavers tjänster och tekniska lösning, skapar möjligheten för alla parter att bättre nyttja outnyttjade resurser. Därför var vi extra stolta att berätta om det på Stockholm Tech Fest 2016, med temat FN´s mål 2030 inom ramen för FN´s mål nummer 11 för hållbara städer. Digitaliseringen gör det möjligt att bättre nyttja outnyttjade resurser, vilket alltid är mest resurseffektivt, säger Peter Henning, VD Palaver Place AB.

Tjänsten Office-as-a-Service lanseras i slutet på september.

-------

Office-as-as-Service är en tjänst som gör det enkelt för företag att erbjuda distribuerade kontorsplatser och flexibla kontorsytor till sina medarbetare. Tjänsten gör det även möjligt för fastighetsbolag att strukturera sådana tjänster till sina hyresgäster. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status