Gothia Innovation - Palle Stenberg investerar i Videquus

Palle Stenberg investerar i Videquus

Newsdesk 4/7 04:48

Den framgångsrika entreprenören och grundaren till Nudie Jeans, Palle Stenberg, har gått in som ägare i Videquus AB. Bolaget har under våren och försommaren fått in tre starka investerare som tillsammans tillfört verksamheten 3,5 Mkr.

Videquus utvecklar och erbjuder ett intelligent övervakningssystem för hästar. Bolaget har fått ett positivt mottagande för sin lösning ända sedan den lanserades för allmänheten på Gothenburg Horse Show 2016. Verksamheten är kopplad till inkubatorn på Gothia Science Park i Skövde.

I maj 2017 vann Videquus Draknästet som arrangerades av Västsvenska Handelskammaren. Det var här som Palle Stenberg för första gången kom i kontakt med bolaget.

?Jag fastnade direkt för Videquus tydliga affärsidé som riktar sig till en spännande målgrupp?, säger Palle Stenberg. ?Jag ser fram emot att jobba med teamet och bolaget för att skapa något riktigt bra!?

?Det är ett fantastiskt bra tillskott att få in en framgångsrik och erfaren entreprenör som Palle Stenberg som investerare i vår verksamhet,? säger Videquus vd Linus Jernbom. ?Genom de 3,5 Mkr och den nya kompetens vi fått in är vi rustade för att utveckla vår plattform så att den kan lanseras på marknaden fullt ut.?

För mer information, vänligen kontakta:
Linus Jernbom, VD: 0764-10 76 74, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status