e-Business Partner - Patrik Rees har börjat resan mot nästa succé

Patrik Rees har börjat resan mot nästa succé

Newsdesk 16/12 07:15

Efter succén med bygghemma.se har serieentreprenören och grundaren, Patrik Rees, börjat bygga nästa framgång. E-business Partner, som investerar både kapital och management i snabbt växande e-handelsbolag, har redan blivit en framgång. De står nu inför sin fjärde investering.

E-business Partner går in i Proteinbolaget, som säljer kosttillskott på nätet och som på kort tid har gått från studentrumsföretag till en omsättning på 12 miljoner kronor per år.

? En spännande investering, som ligger helt rätt i tiden med hälsa och kosttillskott, säger Patrik Rees.

Med sig i E-business Partner har Patrik Rees sitt team från bygghemma.se ? Marknadschefen Ola Svensson och CFO:n Nils-Olof Lindersson. Strategin ligger färdig och har redan visat sig vara mitt i prick.

? Vi satsar på unga tillväxtbolag med stor potential inom e-handel. Vi går inte bara in med pengar, utan jobbar tillsammans med entreprenörerna och hjälper dem att forma verksamheten utifrån de erfarenheter vi har. Det har visat sig vara helt rätt koncept, säger Patrik Rees.

Tidigare investeringar är anrika Stor & Liten som, sedan 2011, är tillbaka som rent e-handelsbolag inom lek och aktivitet. Målet är att bli störst i norden inom den nischen.

Bole.se har sålt skogs- och jordbruksprodukter på postorder sedan 1980-talet. Med E-business Partner i ryggen har de tagit det strategiska beslutet att bli digitala och använda e-handeln som sin marknadsplats.

Den första investeringen Patrik Rees och hans team gjorde var i snusbolaget.se. Det drivs av två mycket kompetenta grundare. Tillsammans med e-Business Partner och arbetsmetodiken de arbetar med har de växt snabbt.

Kontaktperson:
Patrik Rees, styrelseordförande i e-Business Partner

070 - 588 00 00

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status