Ports Group - Patrik Simson ny VD för Ports Group AB

Patrik Simson ny VD för Ports Group AB

Newsdesk 12/8 14:58

Göteborg 2019-08-12

Ports Group är en marknadsledande helhetsleverantör av teknik och tjänster för förvaltning, bevakning och skydd av varumärken och digitala tillgångar.

Patrik Simson har över 15 års erfarenhet av olika ledarroller och har merparten av sin karriär arbetat inom mjukvarubranschen. Senast kommer Patrik från en VD roll för Capana där han var i 3 år.

- Ports Group är ett företag med en lång historik inom branschen och som under 25 år genom ett visionärt tänkande gjort en imponerande resa och vars tjänster är mer aktuella än någonsin. Det är därför med förväntan och ett stort mått av ödmjukhet jag tar mig an uppdraget att leda och bidra till en fortsatt positiv utveckling av bolaget säger Patrik Simson.

Patrik tillträder tjänsten som VD för Ports Group idag.

- Jag är stolt och glad över att kunna presentera Patrik Simson som ny VD, säger styrelseordförande Jakob Svärdström. Han är en kompetent ledare med lång erfarenhet av sälj, teknik och tillväxt inom mjukvaru- och konsultbranschen. Jag är övertygad om att han kommer kunna leda bolaget vidare på dess lönsamma tillväxtresa.

Ports Group erbjuder helhetslösningar och är den självklara partnern för företag som vill undvika affärsrisker orsakade av bristande varumärkes och domänskydd. I en omvärld karakteriserad av globalisering, ökat fokus på skydd av varumärken samt en snabbt ökande e-närvaro har bolaget skapat en unik position på marknaden, och tillsammans med Patrik tar Ports Group nu nästa steg i sin expansionsresa. 

För ytterligare information kontakta:

Jakob Svärdström, Styrelseordförande Ports Group AB

Tel: +46 70 422 51 66

jakob.svardstrom@portsgroup.com

Patrik Simson, VD Ports Group AB

Tel: +46 70 283 77 65

patrik.simson@portsgroup.com 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status