Lärarförmedlarna - People Productions lanserar Vikarie Direkt ? den smarta appen för bra vikarier

People Productions lanserar Vikarie Direkt ? den smarta appen för bra vikarier

Newsdesk 16/8 08:32

Stockholm 16 augusti 2017: People Productions lanserar Vikarie Direkt, den smarta appen för den som behöver vassa talanger snabbt. Med Vikarie Direkt kan skolor, förskolor och utbildningsföretag i hela Sverige boka bra vikarier direkt i appen, dygnet runt. Beställaren får svar direkt, och översikt över alla beställningar. Appen matchar automatiskt kundens behov till den bästa och närmsta vikarien, på mindre än en minut. Vikarie Direkt tar fullt ansvar för vikarien, och kunden betalar bara för den tid man behöver hjälp. Appen finns för för både iOS och Android, och som webbversion.

Förutom Vikarie Direkt driver People Productions också Lärarförmedlarna, ledande på rekrytering och vikarieförmedling till skolan sedan 17 år. Den första appen lanserades redan 2011.

?Vikarie Direkt är en intelligent och avancerad teknisk plattform som vi utvecklat de senaste åren, och som bygger på vår egen data. Det gör att vi har djupa insikter i vad våra kunder verkligen behöver ? blixtsnabb och nästintill intuitiv service?, säger Patricia Olby Kimondo, VD Vikarie Direkt.

?En viktigt princip för oss har alltid varit att lösa riktiga problem. Därför har vi sett till att appen inte bara hjälper kunden och vikarien att hitta varandra, men på lite godtyckliga grunder, som är vanligt med jobb-appar idag. Istället görs matchning och screening på validerade fakta. Dessutom direkt i realtid när behovet uppstår. En smart app för moderna människor på framtidens arbetsmarknad helt enkelt?, säger Patricia Olby Kimondo.

Man har också fokuserat på att göra livet för vikarierna enkelt och tryggt. Alla vikarier hanterar jobbet enkelt i Vikarieappen; bokar sina uppdrag, håller koll på lön och jobbhistorik och en massa annat.

Alla jobbsökare screenas i skräddarsydda arbetspsykologiska tester. Det skapar trygghet för kunden och är rättvist för de sökande. Den som blir vikarie väljer vilken typ av uppdrag man är intresserad av. Sen matchas man alltid automatiskt till de allra bästa uppdragen utifrån sin profil och kortaste resvägen. Alla vikarier jobbar tryggt med kollektivavtal.

?Den som har frågor kan när som helst chatta med oss direkt i appen. Även om vi fokuserar mycket på den avancerade tekniska lösningen så är vi ett företag för människor. Våra vikarier och kunder brukar säga att vi är väldigt snälla?, säger Patricia Olby Kimondo.

?Vi var först i Sverige med att professionalisera vikarieförmedling till skolan. Den dramatiskt förändrade teknikdrivna omvärlden har på relativt kort tid, lett till att digital logik blivit vardag. Nu fortsätter vi utveckla app och plattform med flera smarta funktioner för framtidens behov, avslutar Patricia Olby Kimondo.?

För mer information, kontakta: Patricia Olby Kimondo, VD Vikarie Direkt Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status