Deflamo AB - Per-Erik Velin lämnar vd-posten

Per-Erik Velin lämnar vd-posten

Newsdesk 22/1 07:45

Malmö den 22 januari 2016

Deflamo AB (publ) är i förhandlingar med en internationell industrikoncern om ett strategiskt samarbete inom området för plaster (se separat pressmeddelande daterat den 22 januari 2016). Ett framtida samarbete kommer att innebära en påverkan på företagets arbetssätt och organisation och mot denna bakgrund har Deflamos vd, Per-Erik Velin, accepterat ett annat erbjudande och därmed aviserat sin avgång med sista dag 30 april.

?Styrelsen för Deflamo har fattat ett klokt beslut om inriktning som jag fullständigt står bakom och har drivit tillsammans med dem. Det stod tidigt klart att detta kunde påverka min roll på lite längre sikt och jag började överväga alternativ. När jag nu fick ett attraktivt erbjudande, valde jag därför att tacka ja till detta. Denna förändring blir således aktuell något tidigare i processen än vi räknat med, men jag kommer göra mitt yttersta för att stödja Deflamo i partnerdiskussionerna fram till den sista april då jag lämnar min tjänst?,kommenterar vd Per-Erik Velin.

?Vi är oerhört nöjda med Per-Eriks insatser som vd för Deflamo. Han har varit en drivande faktor i det viktiga arbetet med att identifiera framtida inriktning och strategi. Per-Eriks engagemang har även varit helt avgörande för den process som nu lett fram till pågående förhandlingar med en större industriell aktör. I den delen är naturligtvis ingenting klart förrän slutliga avtal skrivits på, men vi är så här långt mycket nöjda med framdriften i diskussionerna?, säger styrelsens ordförande Jan-Ove Aspeblad.

Per-Erik Velin kvarstår i tjänsten t.o.m. den 30 april 2016. Arbetet med att finna en efterträdare har initierats varvid det konstateras att kravprofilen kommer att påverkas av ett möjligt strategiskt partnerskap.

För ytterligare information kontakta:

Per-Erik Velin, vd, Deflamo AB (publ) 
Tel: 070-674 21 85 
E-mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status