Primepilot - Per Westerberg tar plats som ordförande i FinTech bolaget Primepilots styrelse

Per Westerberg tar plats som ordförande i FinTech bolaget Primepilots styrelse

Newsdesk 20/12 11:01

FinTech bolaget Primepilots app ersätter tidskrävande och dyr finansiell rådgivning. Genom att digitalisera rådgivningen kan Primepilot analysera ett mycket stort urval av svårbedömda produkter och erbjuda de bästa alternativen till kunden som därmed kan få ett skräddarsytt och billigare sparande direkt i mobilen. Appen är den enda i sitt slag och i andra Europeiska länder finns liknande tjänster endast som sajter, inte som appar.

Nu går Riksdagens tidigare talman och före detta näringsminister Per Westerberg in som styrelseordförande i Primepilot AB.

Tillsammans med Per Westerberg går även Charlotte Bergwall Nilsson (VD hos Nord Fondkommission) Diana Selguson (CGO MOHV, tidigare CMO NaturalCycles och Marketing Director Oriflame), samt Jacob Sternius, (grundare av Signby.me och tidigare tf VD för nordens största ETF-utgivare Xact Fonder) in som ledamöter i Primepilots styrelse.

?Primepilot känns helt rätt i tiden och är finansbranschens motsvarighet till det som skett i resebranschen i och med digitaliseringen, kundnyttan och enkelheten.?, säger styrelseordförande Per Westerberg.

?Vi är otroligt stolta och tacksamma att ha dessa personer med i vår styrelse, det är en grupp med stor kompetens och bred erfarenhet inom många för oss viktiga områden.?, säger Primepilots VD Ulf Ahrner.

Primepilot har under hösten även deltagit i Riskkapitalbolaget STINGs program ?Test Drive FinTech 2016? som leddes utav Fredrik Rosengren och Jane Walerud, vars syfte är att utveckla affärsidéer inom FinTech. Primepilot har nyligen påbörjat beta-testing av appen och avser lansera under vintern.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status