Perfect Coach AB - Perfect Coach erbjuder - gratis mentor till alla

Perfect Coach erbjuder - gratis mentor till alla

Newsdesk 21/11 05:31

Som i ett led i lanseringen av ett nytt och modernt sätt att hitta sin egen mentor erbjuder nu Perfect Coach alla medarbetare i företag och organisationer i Sverige, ett gratis första mentormöte.

?Det är ett högt uppskruvat tempo i svenskt näringsliv vilket tyvärr innebär att stressnivån och arbetsbelastningen är hög hos många medarbetare. Det vore bra om våra medarbetare hade en erfaren rådgivare att reda ut dessa problem med?, säger flera HR-chefer som vi har talat med.

Vi hoppas och tror att vi kan göra skillnad. Vi erbjuder vår hjälp och kan vi tillsammans med våra rådgivare förbättra och förenkla dessa medarbetares arbetsvardag, så skulle det kännas bra, säger Bo Wigstrand, VD Perfect Coach.

Vårt erbjuder gäller alla medarbetare i företag och i organisationer att välja någon av våra 50 rådgivare som sin mentor. Vi tror att det finns ett stort behov av personlig rådgivning och förhoppningsvis kan detta första möte vara början på ett spännande mentorskap.

Tjänsten är uppbyggd som ett sökbart videokartotek, där varje rådgivare presenteras med sin profil, sin specialistkompetens ? och med en film där rådgivaren talar om varför hon eller han valt att använda sina erfarenheter som mentor.

Besök gärna mötesplatsen på perfectcoach.se

Om Perfect Coach Scandinavia AB

Perfect Coach ambition är att skapa en enkel och tillgänglig mentortjänst som över tid ska ha hundratals engagerade rådgivare, beredda att hjälpa den som vill utvecklas i jobbet och boosta sin karriär.

Bland rådgivarna finns många ledare och entreprenörer på olika nivåer såsom tidigare VD:ar, HR-chefer och styrelseproffs men också starka medieprofiler som Amelia Adamo, Bertil Karlefors, Thomas Kanger och Lars Weiss. Den senare är också en av entreprenörerna bakom Perfect Coach och bolagets styrelseordförande.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status