Perfect Coach AB - Perfect Coach lanserar mentorprogram som stärker företagens varumärke hos medarbetare och kunder

Perfect Coach lanserar mentorprogram som stärker företagens varumärke hos medarbetare och kunder

Newsdesk 14/2 07:10

Att medarbetarna är företagets viktigaste resurs har blivit en allt starkare insikt hos chefer och ledare. Att ta hand om sina medarbetare väl stärker varumärket, ger stoltare medarbetare och nöjdare kunder. Genom ett modernt mentorprogram med erfarna mentorer som kan hjälpa medarbetarna att utvecklas blir företaget en attraktivare arbetsgivare för talangfulla medarbetare.

Att attrahera och utveckla talangfulla medarbetare är en kritisk framgångsfaktor för alla företag och organisationer. Att införa ett mentorprogram är ett verktyg och ett viktigt steg för att stärka företagets varumärke, det som ibland kallas Employer branding, säger Bo Wigstrand, VD på Perfect Coach.

Med mentorer från Perfect Coach får nu företagens HR-avdelningar ett verktyg för att enkelt, snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt mentor för sina medarbetare på alla nivåer i företagen. Ett 50-tal mentorer finns att tillgå, som samtliga har lång erfarenhet från olika sektorer inom näringslivet ? vana chefer, rådgivare och entreprenörer.

Besök mötesplatsen, perfectcoach.se, för att se och höra hur mentorerna ser på sina uppdrag.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status