Videum AB - ?Peter från Växjö en av Sveriges hetaste supertalanger 2016

?Peter från Växjö en av Sveriges hetaste supertalanger 2016

Newsdesk 3/2 13:30

De är unga, smarta och drivna personer som driver framgångsrika bolag, utvecklar spel, bildar opinion, gör affärer av innovativa produkter eller jobbar ideellt. Veckans Affärer har listat Sveriges 101 Supertalanger för 2016. Peter Nygren från Växjö rankas som nr 17!

Peter Nygren är 28 år och startade redan som 19-åring sitt första bolag. Han är grundare och driver Mionix, som framgångsrikt säljer spelanpassade datormöss och tangentbord på den enorma marknaden för gamers.

Idag driver han även The VXO Company AB, tillsammans med flera kollegor - bland andra Per Bengtsson. Ett företag som arbetar med marknadsföring, försäljning, produktion, produkter och varumärken inom dryckesnäringen. Peter arbetar nu intensivt med sitt team för att marknadsföra Växjö lokalt som internationellt.

I uppstarts-skedet av Mionix deltog Peter i inkubationsprocessen på Företagsfabriken i Kronoberg. ?Det är viktigt att ligga i framkant. Både när det gäller produktutveckling och marknadsföring.? säger Peter, då det är en av faktorerna som gör att man lyckas med sitt företag i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Kontaktuppgifter:
Peter Nygren
Mionix och The VXO Company
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status