Påhlmans Handelsinstitut - ?Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet?

?Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet?

Newsdesk 14/6 12:40

Peter Isaksson blir ny chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet. I rollen ingår också ansvar för att utveckla YH-verksamheten inom hela Medborgarskolan Stockholmsregionen, som idag även bedriver YH-utbildningar under varumärket Stockholms Tillskärarakademi.

?Det är mycket glädjande att vi nu med tillsättningen av Peter som ny chef stärker såväl vår egen expertis inom YH-området som våra relationer med näringslivet?, säger Johan Adler, skolchef Medborgarskolan Stockholmsregionen.

Peter Isaksson har mångårig erfarenhet av att arbeta med Medborgarskolans och Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet, både som utbildningsledare och verksamhetsutvecklare. Han kom tillbaka hösten 2018 efter en tid som produkt- och affärsutvecklare på Nackademin inom deras YH- och öppna utbildningsverksamhet:

??Det känns fantastiskt roligt! Med en bakgrund inom research och omvärldsbevakning tycker jag om att använda information för affärsdrivande aktiviteter. Omvärldsanalys och goda relationer med branschen är a och o för att utveckla framgångsrik YH-verksamhet och för att kunna skapa utbildningar som lever upp till de krav som YH-myndigheten ställer?, säger Peter.

Påhlmans Handelsinstitut bedriver sedan många år YH-utbildningen Paralegal och fick i januari 2019 två nya utbildningar beviljade av Myndigheteten för Yrkeshögskolan, Lönekonsult ? digitala systemlösningar och Entreprenadupphandlare ? bygg och mark som båda startar i augusti. Den senare är framtagen i nära samarbete med kommuner i Mälardalen och har Eskilstuna som primär studieort, men utbildningen är en s k satellit-utbildning där studerande kommer att kunna följa utbildningen online från Stockholm och Uppsala, berättar Peter:

?Det här är ett nytt strategiskt steg för Medborgarskolan och Påhlmans Handelsinstitut när vi sjösätter Entreprenadupphandlare som vår första satellitutbildning. Myndigheten för Yrkeshögskolan öppnar nu äntligen upp för att skriva ansökningar till satellitutbildningar och vi ser att det ger oss helt nya förutsättningar att skapa attraktiva YH-utbildningar som kan bidra till att kompetensförsörja Sverige i framtiden.?

För mer information, kontakta

Johan Adler, 072-077 81 05
Peter Isaksson, 076-328 84 51


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status