Ports Group - Ports Group vinner upphandlingen kring Folksams domännamnshantering

Ports Group vinner upphandlingen kring Folksams domännamnshantering

Newsdesk 28/12 09:56

?Jag är mycket nöjd med Ports Groups arbete med att vägleda oss från en vildvuxen domännamnsportfölj till en överskådlig och tydlig hantering av våra domäner. Kombinationen av hög kompetens, konkurrenskraftigt pris och oslagbar service blev vägvinnande för oss.?

Christopher Constantien
Head of Brand Communication på Folksam


Under 2016 utlyste Folksam utlyste en upphandling för hanteringen av deras omfattande domännamnsportfölj. Som sig bör var kravspecifikationen i upphandlingen omfattande och högt ställda. Valet föll till slut på Ports Group, som trots att vi inte kunde presentera den billigaste lösningen, ändå valdes på grund av vår höga säkerhet, strategiska kompetens och helhetserbjudande inom allt från domännamns- och varumärkesförvaltning, tekniska och juridiska tjänster till bevakningstjänster.

Konsolideringen av Folksams domännamn har varit ett omfattande arbete då innehavet karakteriserat av ouppdaterade kontaktuppgifter och spridd förvaltning. Som tur är har Ports Groups konsulter mångårig erfarenhet av detta arbete.

Allteftersom alla domännamn blivit samlade hos Ports Group kommer det framtida arbetet, utöver den löpande dagliga konsultationen och utförandet av alla domännamnsrelaterade åtgärder, att handla om att successivt städa i portföljen och ta informerade beslut om att säga upp alla domännamn som inte följer plan.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status