Danske Bank Sverige - Pressinbjudan: Hög tid att vända på pensionspyramiden

Pressinbjudan: Hög tid att vända på pensionspyramiden

Newsdesk 27/6 11:00

6 av 10 svenskar saknar idag ett långsiktigt sparande. Samtidigt är det ett faktum att vi lever allt längre.Idag är var femte invånare i Sverige över 65 år - år 2060 är andelen var fjärde. Hur ska morgondagens pensionärer klara sig när gapet mellan lön och pension blir allt större? 

Traditionellt är det den statliga pensionen som är pyramidens bas och det egna sparandet som utgör toppen. Nu är det hög tid att vända på pyramiden. För att kunna behålla sin levnadsstandard och uppfylla eventuella drömmar efter arbetslivet måste det egna ansvaret för ett långsiktigt sparande bli större. Detta kommer att diskuteras på Danske Banks seminarium i Almedalen.

På seminariet medverkar bland annat investeringsproffset och modellen Victoria Silvstedt och ekonomen och TV-profilen Patrick Grimlund. De delarmed sig av sina erfarenheter och ger sin syn på vikten av att ha en ekonomisk plan. Medverkar gör även Andreas Bergström, vice vd för Fores och programchef för ekonomiska reformer och entreprenörskap samt Berit Behring, vd Danske Bank Sverige.

När: måndagen den 3 juli
Tid: 16:00 - 16:45 (mingel från kl.15.40)
Plats: Wisby Strand Congress & Event, Donnersgatan 2

Välkommen!


För mer information, vänligen kontakta:
Anna Sundblad, presschef, Danske Bank Sverige
070-644 01 40
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Danske Bank

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status