Östsvenska Handelskammaren - Pressmeddelande: MiMove.com lanseras - en tjänst som gör det enklare och tryggare att köpa hus i Spanien

Pressmeddelande: MiMove.com lanseras - en tjänst som gör det enklare och tryggare att köpa hus i Spanien

Newsdesk 7/2 09:00

I höstas lanserades MiMove.com. En bostadsportal som ska göra det säkrare att hitta och köpa bostad i Spanien. Bakom idén står it-bolaget PREK.

Sajten och tjänsten MiMove.com har utvecklats och tagits fram för personer som bor i annat land och vill köpa sitt ?second home? i Spanien.

-Till skillnad från andra portaler så har vi team på plats i Spanien som kontrollerar att bostäderna presenteras sanningsenligt, och att anslutna mäklare uppfyller våra hårda kvalitetskrav, säger Ola Lundell, VD på MiMove.com. Det gör att våra kunder undviker de vanliga fallgroparna som många som vill köpa bostad i Spanien råkar ut för.

Bakom sajten finns ett utbyggt CRM-system där både mäklare och personalen på MiMove kan samarbeta för att öka tryggheten och säkerheten i affären.

-Systemet ger stöd till fastighetsmäklaren i försäljningen samtidigt som MiMovepersonalen har det som ett arbetsredskap för att administrera och kontrollera försäljningsprocessen, säger Ola.

Plattformen lanserades i november 2016 och nu arbetar MiMove.com för att implementera tjänsten hos nya kunder i Spanien.

-Nästa stora steg kommer bli expansion av MiMove för att täcka fler populära områden i Spanien, säger Ola.

Företaget har fått positiv respons på sin tjänst och för att kunna växa mer har man precis tagit in kapital med hjälp av East Sweden Tillväxtkapital.

-Kapitalet som vi tagit in gör det möjligt för oss att utveckla den tekniska plattformen, att bygga upp vårt team i Spanien och även marknadsföring i samband med den stora lanseringen.

Den stora lanseringen av MiMove.com kommer ske under våren och Ola är spänd inför hur den kommer tas emot.

-Ja, vi tror och hoppas att det är många som kommer ha glädje av den här tjänsten. Målet i framtiden är att expandera vårt koncept och bygga en trygg, paneuropeisk bostadsportal för internationella bostadsköp som täcker hela det europeiska medelhavsområdet, avslutar Ola. 

För mer information:
Ola Lundell
ola.lundell@prek.se
073 ? 595 56 50


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status