Inlandsinnovation AB - Prestigefyllt pris till Netrounds ? nya jobb till Luleå

Prestigefyllt pris till Netrounds ? nya jobb till Luleå

Newsdesk 19/9 06:47

Luleåföretaget Netrounds har nyligen fått en prestigefylld utmärkelse. Tillsammans med sin partner, det världsledande nätverksföretaget CA Technologies, har de blivit utsedda till ?EMA Networking Innovator Award for the First Half of 2017?. Netrounds utökar samtidigt sin verksamhet och söker tre nya medarbetare!

Organisationen EMA består av mycket erfarna och renommerade IT-analytiker och de lyfter regelbundet fram företag som de anser ligga i framkant. Utmärkelsen handlar om Netrounds ledande lösning för automatiserad kvalitetssäkring av datanät och tjänster.

- Det är en stor ära för oss att bli uppmärksammade av EMA tillsammans med CA Technologies. Det är ett bevis på att vi har en unik och innovativ lösning och detta stärker ytterligare vår position på marknaden, säger Netrounds vd Mats Nordlund.

En stor del av IT-avdelningarnas tid går ofta åt till brandkårsutryckningar och strul. Felsökningar tar lång tid, kostar pengar och minskar tiden för IT-personalen att arbeta med utveckling. Netrounds system hjälper dem att få bättre insyn och automatisera processen så långt det är möjligt.

- Vår produkt är deras ögon och öron in i nätet så att de kan avhjälpa problem innan det brinner, alternativt släcka branden direkt. Det ger möjlighet till ett proaktivt arbetssätt som är mycket mer resurseffektivt, berättar Mats.

Samarbetet med Inlandsinnovation har pågått sedan november 2015. Inlandsinnovations Investeringen har framför allt syftat till att göra internationella satsningar där denna utmärkelse är ett kvitto på att Netrounds är på rätt väg. Ett konkret resultat av Inlandsinnovations investering i företaget.

Mer information:
Mats Nordlund, VD, Netrounds AB, mats.nordlund@netrounds.com, 070 634 60 20
Jörgen Larsson, Investeringsansvarig, Inlandsinnovation AB, jorgen.larsson@inlandsinnovation.se, 070-334 18 72

Om Netrounds:
Luleåbaserade Netrounds utvecklar och säljer mjukvara som säkerställer att telekomoperatörer kan leverera kvalitetssäkrade tjänster snabbare och samtidigt sänka sina kostnader för drift och underhåll. Netrounds lösningar används av mer än 250 nätverksoperatörer och företag över världen. Förutom huvudkontoret i Luleå finns kontor i Boston, Massachusetts och Stockholm.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status