Järfälla kommun - Prins Daniel pratar entreprenörskap med Järfällaelever

Prins Daniel pratar entreprenörskap med Järfällaelever

Newsdesk 1/2 07:02

Prins Daniel besöker Mälargymnasiet i Järfälla den 3 februari för att prata entreprenörskap med eleverna. På Mälargymnasiet arbetar också årets UF-lärare i Stockholmsregionen 2015, Lena Landberg-Lillqvist, som ligger bakom besöket. Projektet Prins Daniels Fellowship är ett entreprenörprojekt inom Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien.

Det är inom ramen för projektet Prins Daniels Fellowship som besöket på Mälargymnasiet i Järfälla görs. Under besöket väntar scensamtal och rundabordsdiskussioner med Prins Daniel och entreprenörerna Susanne Najafi, som bland annat är utsedd till årets ledare 2015 av Young Professionals, Niklas Adalberth från Klarna och Anna Omstedt Lindgren som är grundare till Tastline och MedUniverse.

Prins Daniel och entreprenörerna kommer att besöka eleverna på Mälargymnasiet under förmiddagen. Programmet startar med en aulaföreläsning och därefter kommer några elever att få tid att prata mer ingående om entreprenörskap, egna idéer och framtidsdrömmar i rundabordssamtal tillsammans med prinsen och entreprenörerna.

? Prins Daniels besök är av stor betydelse för Mälargymnasiet och vi ser fram emot en givande förmiddag tillsammans. Det är ett fantastiskt tillfälle för våra elever att få möjlighet att inspireras och lära mer om entreprenörskap, säger Lena Landberg- Lillqvist på Mälargymnasiet, årets UF-lärare* 2015.

*UF = Ung Företagsamhet

Mer information

Lena Landberg Lillqvist, lärare i företagsekonomi och UF,
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status