Elmia AB - Profilmässa på Elmia i augusti

Profilmässa på Elmia i augusti

Newsdesk 9/6 07:09

Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden arrangerar en present- och profilmässa för hela branschen på Elmia i Jönköping. Den 17-18 augusti är det dags för den nya mässan Nordic Profile Fair.

— Som leverantörer arbetar vi med två kollektioner per år och vi kände att det behövs en mässa för oss i augusti där vi kan träffa våra kunder och presentera höstens kollektion. Mässan ger en bra och snabb start på höstförsäljningen, som är viktigt både för oss som leverantörer och för våra återförsäljare, säger Daniel Falk på Vinga of Sweden.

Nordic Profile Fair är en fackmässa med fokus på nya produkter riktade till de som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden är arrangörer av mässan, och Elmia hjälper till med försäljningen och det praktiska kring mässan.

Redan fullbokat

Intresset för Nordic Profile Fair är mycket stort. Mässan är redan nu i början av juni fullbokad med de 60-tal utställare som arrangörerna har räknat med.

— Det är väldigt roligt. Det visar att det finns ett stort intresse från branschen för att ha denna mässan här i Jönköping för att samla present- och profilbranschen, säger Stefan Carlsson, affärsansvarig för Nordic Profile Fair för Elmia AB.

— Det märks att behovet är stort. Vi träffar ju mycket kunder i vardagen och många är väldigt positiva till mässan, så vi ser fram mot två givande och intressanta dagar, säger Daniel Falk.

_________________________________________________________________________________________

För mer information om Nordic Profile Fair kontakta Daniel Falk, Vinga of Sweden, tel: 033-20 29 32, mail Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status