Textile Fashion Center - Programmet för Open Textile Fashion Center släppt

Programmet för Open Textile Fashion Center släppt

Newsdesk 23/3 12:10

För tredje året i rad blir det en helg fullspäckad med aktiviteter i samband med Textilmuseets öppnande sommarens stora utställning. Datumen är 15-17 april och temat är Open.

Här möter besökaren Neil Harbisson, konstnär och världens första cyborg, på en öppen föreläsning där han berättar om hur han med hjälp av en antenn inplanterad i huvudet kan höra färger trots att han hela sitt liv varit färgblind. Det blir tillfälle att bekanta sig med projektet bakom Artist Textiles ? Picasso till Warhol, med okända textilmönster från världskända konstnärer. I Pumphuset kan man fredag kväll lyssna till lokala musiktalanger eller vara med och spela själv på Open Stage. Lördagen bjuder på Open Kitchen med mat från olika länder. Det blir shopping med mode från unga designers, kostnadsfria guidade visningar bland skulpturer och street art och Nordisk Designskolas examensvisning. Helgen bjuder även på premiär av The Company?s shoppinglunch, söndagsbrunch och Smakresan ? ?fun dining? med Sjuhäradsmenyn, komponerad av välrenommerade kocken Johan Engström.

Hela programmet hittar ni på textilefashioncenter.se/open eller i receptionen i Textile Fashion Center från och med onsdag 30 mars. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status