Bygglet - Projektverktyget för byggbranschen

Projektverktyget för byggbranschen

Newsdesk 12/10 13:04

Bygglet är ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för små och medelstora företag inom byggbranschen. På ett enkelt sätt hanterar Bygglet alla moment i dina projekt ? från offert till faktura och uppföljning. Givetvis ingår också en enkel app för tidrapportering anpassad för bygg. I Bygglet får du fullständig kontroll på alla tider, allt material samt intäkter och kostnader. Kort och gott ? allt i ett överskådligt och lättanvänt verktyg, full koll och inga överraskningar.

Så väver vi samman bygg och IT

Idag räcker det inte med att vara expert på IT. Man måste också förstå branschen där systemet skall användas. Först då kan man väva samman den senaste tekniken med ett effektivt arbetssätt som fungerar i den bransch där användarna finns. Det är vi experter på.

Eftersom byggbranschen i allra högsta grad är en bransch där det ställs höga krav på system, användarvänlighet och användarupplevelse. Därför ser vi till att ständigt utveckla Bygglet, så att systemet alltid uppfyller dessa kriterier.

När vi utvecklar Bygglet lägger vi stor vikt vid våra kunders önskemål och synpunkter, eftersom det är dem som vet vad som behövs. Experter som kommer från två skilda håll, med olika kunskaper och förutsättningar, gör att vårt system uppfyller de unika krav som finns inom byggbranschen. Det är vår filosofi och det är så Bygglet vill jobba.


Passar små och medelstora företag inom byggbranschen

Bygglet är speciellt utvecklat för små och medelstora företag inom byggbranschen. Systemet är anpassat för en mängd olika inriktningar inom byggsektorn såsom; mark och anläggning, glasmästeri, el, VVS, tak och plåt, golv och kakel, måleri och snickerier m.fl. Det är lätt att bli förtjust i Bygglet. Läs hur Bygglet underlättar vardagen för några av alla våra nöjda kunder. Kundreferenser finner du här! 


Tidsbesparande funktioner


Projekthantering i mobiltelefonen

Nu kan du bli ännu mer rörlig med Bygglet i din mobila enhet. Allt du behöver är en smartphone eller surfplatta så kan du hålla verksamheten igång oavsett var du befinner dig. Håll koll på rapporterad tid, gör en offert direkt på kund­besöket eller kolla kostnaden på ett tidigare projekt.

Enkel tidrapportering på mobil och surfplatta

Alla funktioner i Bygglet som du behöver utföra i farten fungerar i din mobila enhet. Det blir enkelt att hålla i gång din verksamhet via telefon eller surfplatta. Ett bra exempel på det är vår app för tidrapportering, där det går att ange arbetad tid, använt material samt skriva kommentarer och dagboksanteckningar för varje projekt. Bygglets tidrapportering gör att du minskar dubbelarbetet med tidrapporter markant. 

Från offert till faktura

Administration och pappersarbete tar tid oavsett vilken verksamhet du bedriver. Med Bygglet slipper du sitta på kvällar och helger med pappersarbete som släpar efter. Systemet ger dig bra och enkla verktyg för hela ditt administrativa flöde som offertskrivning, tidrapportering, leverantörsfakturor, fakturering och mycket mer. Bygglet ger dig mer tid som kan läggas på annat.

Arbetsorder

Ingen risk för misstolkning. Bygglets arbetsorder innehåller all viktig information för den som skall utföra arbetet, presenterat i ett enkelt och tydligt format. Där finns materialspecar och arbetsinstruktioner. Ritningar och bilder kan bifogas. Karta och bild över arbetsplatsen gör det enkelt för den som skall hitta till bygget. GPS-koordinater finns också med för den som använder navigator. Arbetsordrarna finns alltid lätt tillgängliga i dina medarbetares mobiltelefoner.

ÄTA-hantering

Ändrings- och Tilläggsarbeten inom bygg (ÄTA) blir plötsligt väldig enkelt med Bygglet. Du skapar snabbt en ÄTA med alla detaljer om tilläggsarbetet, mailar den till din beställare som via en länk kan acceptera den. Då läggs den upp som en ny del i projektet och tid och material kan på vanligt sätt rapporteras mot ÄTA?n för full koll och uppföljning.

Läs mer om alla tidsbesparande funktioner.

Boka en kostnadsfri onlinedemo

Bygglet passar alla företag, oavsett storlek och vi har inga startavgifter ? uppstart, utbildning och fri support ingår alltid! Du kan välja att få ett företagsbesök eller en demo online. Bestäm själv vilken tid och plats som passar bäst. 

Boka onlinedemo


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status