David Flatbacke - Prylkonsulten stöttar växande världssporten: ?Givet val?

Prylkonsulten stöttar växande världssporten: ?Givet val?

Newsdesk 29/10 07:47

Två olika typer av aktörer som vill ta nya kliv. 
Nu ska duon hjälpa varandra till framgång.
Prylkonsulten presenterar ett spännande samarbete med ÖSK Futsal.
? Det här kommer att ge oss helt nya möjligheter, säger kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson.

Det har gått över ett år sedan detaljhandelsbolaget Prylkonsulten Närke, som inriktar sig på försäljning av produkter genom sin egenstartade e-handel, grundades.

En viktig faktor för att bli ett lyckosamt företag är att marknadsföra sig och synas på rätt sätt. Nu presenterar Prylkonsulten sin senaste samarbetspartner. ÖSK Futsal, som är en svensk toppklubb inom idrotten futsal (inomhusfotboll) som är på stark frammarsch i landet, kommer att sponsras av företaget under säsongen 2017?2018.

?Är mycket stolta?

? Det här kommer att ge oss helt nya möjligheter. Vi får vara med i ett nätverk runt en viktig Örebroklubb som ofta lockar uppemot 1 000 personer till sina hemmamatcher i Idrottshuset och absolut har möjligheten att vinna SM-guld. Den exponeringen betyder jättemycket för oss. Det blir inte sämre av att futsalen växer så det knakar och nu bland annat har säkrat tv-rättigheter i Sverige samtidigt som landslaget blir alltmer slagkraftigt, säger Prylkonsultens kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson, och fortsätter:

? Dessutom är vi väldigt glada över att kunna öka vår sponsring och bidragande och stärka våra band till ÖSK-familjen. Sedan tidigare är Prylkonsulten en mycket stolt och nöjd sponsor till fotbollsklubben ÖSK Söders damlag.

Vill uppåt

ÖSK Futsal har, precis som Prylkonsulten, skyhöga ambitioner. Laget, som då hette Spartak Örebro, var med och grundande SFL (Svenska futsalligan) som gjorde premiär hösten 2015. Nu gör klubben sin andra SFL-säsong som ÖSK Futsal. Målet är att slåss om den ädlaste medaljen.

Ordförande Johan Ivhall gläds över att ha fått med Prylkonsulten på samarbetståget.

? Vi som klubb är givetvis riktigt nöjda med att Prylkonsulten är med oss i år och förhoppningsvis många år framöver. Det är ska bli intressant i år, där vi ska hitta olika vägar för våra partners att kunna nätverka med varandra säger Johan Ivhall. 

Futsalsäsongen inleds i dag, söndagen den 29 oktober, när ÖSK drabbar samman med KFUM Linköping på bortaplan.

? Jag är övertygad om att ÖSK har alla chanser att gå riktigt långt. Vi är glada över att de vill ge oss som ett lokalt företag möjligheter att knyta nya kontakter och få större möjligheter att sälja våra produkter. Det ska bli spännande att följa både ÖSK:s och Prylkonsultens framfart, säger David Flatbacke-Karlsson.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status