Asgari of Sweden AB - Prylstaden lanserar ezTracker Personal, en extra slimmad GPS-tracker för nära och kära!

Prylstaden lanserar ezTracker Personal, en extra slimmad GPS-tracker för nära och kära!

Newsdesk 22/6 12:26

Nya ezTracker Personal är vår mest slimmade GPS tracker någonsin! Med en vikt på endast 55 gram märks den knappt av vid användning, något som gör den ideal för spårning av t.ex. barn som ska till skolan själva, eller äldre som kan behöva extra uppsyn.

En av marknadens absolut bästa GPS Persontracker. 

ezTracker Personal har en smart klämma som gör det enkelt att säkert fästa trackern nästan vart som helst, t.ex. kläder eller i väskan.

Även fast den endast väger 55 gram och går att gömma i en stängd hand, har ezTracker Personal massor av smarta funktioner som bl.a. inbyggd mikrofon för avlyssning, SOS-knapp, samt IPX6-klassning för total vatten och dammtäthet.

Lång batteritid

ezTracker Personal har en extra lång standbytid på hela 240 timmar, något som är ett första för en tracker i denna storleksklass. Den långa standbytiden möjliggörs av en avancerad vibrationssensor som automatiskt sätter trackern i standbyläge om rörelse ej detekteras efter 3 minuter. På så sätt får man noggrann och snabb spårning när det räknas.

Inkluderat med ezTracker Personal är en smart laddningsdocka som är snabbt klickas fast på undersidan av enheten. Frustrerande felvändningar av USB-kablar är ett minne blott!

SOS-knapp & inbyggd mikrofon

ezTracker Personal har en stor och lättåtkomlig SOS-knapp på framsidan som vid aktivering snabbt skickar ut ett SMS till ett förinställt nummer med position samt larmmeddelande.

Trackern har även en inbyggd mikrofon vilket kan vara oumbärligt vid t.ex. nödsituationer. Vid behov är det bara att ringa upp trackern så hör man allt som pågår i omgivningen.

Läs mer om ezTracker Personal


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status