Asgari of Sweden AB - Prylstaden lanserar nu två spännande motoriserade selfiepinnar från Facetrack!

Prylstaden lanserar nu två spännande motoriserade selfiepinnar från Facetrack!

Newsdesk 9/6 12:46

Prylstaden lanserar nu två nytänkande selfiepinnar från Facetrack. Deras inbyggda motorer möjliggör automatisk ansiktstracking, automatisk stabilisering vid videotagning och fotografering, samt mycket mer!

Facetrack S1 är en renodlad selfiepinne för de som gillar mer avancerad funktionalitet. Selfiepinnen ansluts med bluetooth till mobilen och har en gratis app till både iPhone och Android som jobbar ihop med enheten för att ge automatisk ansiktstracking. 

Tack vare den inbyggda motorn kan mobilfästet vinklas i hela 220 grader och på så sätt kan man garantera att ansiktet alltid fångas på bild, även om det står sig lite vildare till! Motorn går även att styra manuellt med två knappar, och selfiepinnen har en inbyggd LED-lampa för extra belysning vid behov.

Selfiepinnen har en kompakt design som gör den enkel att bära med sig. Själva mobilfästet går att vika ned mot selfiepinnens kropp, och helt ihopfälld är pinnen endast 20 cm lång. När selfiepinnen är helt utfälld är den 70 cm lång.
Själva fästanordningen för mobilen är beklädd i gummi vilket ger ett bra grepp, och klämman har starka fjädrar som håller fast mobilen rejält.

Facetrack T2 har en extra känslig inbyggd gyro som totalt stabiliserar mobilen eller actionkameran för video och bilder. Kamerans vinkel behålls precis efter hur man har ställt in den, hur man än pekar och vinklar själva fästet, även vid skakningar och stötar.

Facetrack T2 har även ansiktstracking som enkelt aktiveras med den medföljande appen som finns för både iPhone och Android, automatisk 180 eller 360-graders panorering för riktigt stabila och fina panoramabilder och en joystick med 5 riktningar som tillåter manuell justering av vinkeln. Enheten har även en smart knapp som går att konfigurera för idealt användningsområde.

Stabila bilder och video
Den unika 3-axis borstlösa motorn arbetar tyst och precist för att ge en riktigt stabil drift i alla sorters användningsområden. Kamerafästet går att panorera i 360 grader, och förutom detta kan den tilta och rolla i 320 grader. Enheten har även ett universellt 1/4-tums skruvfäste som går att använda med de flesta sportkameror som t.ex. GoPro, Mobius 2Runcam 2 m.m. Gyro-stabiliseringen kan justera sig själv i hela 150 grader per sekund för video och bilder som snabbt reagerar på omgivningen, vad än förhållandena är!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status