Asgari of Sweden AB - Prylstaden lanserar nya modeller i Spycam PRO-serien för dold hemmaövervakning, se direkt i mobilen!

Prylstaden lanserar nya modeller i Spycam PRO-serien för dold hemmaövervakning, se direkt i mobilen!

Newsdesk 21/4 12:11

Spycam PRO är Sveriges ledande varumärke inom diskret och dold hemmaövervakning. Våra nya spionkameror kombinerar avancerad teknik och enkel mjukvara för att ge en komplett övervakningslösning som är väldigt diskret och enkelt kopplas till smartphone via ens hemma-wifi för live-övervakning vart man än är! Med en av våra smidiga spionbordsklockor hemma kan du övervaka känna dig säker och fånga händelser som en mer synlig IP-övervakningskamera skulle kunna missa, dessutom är en dold kamera inget som tjuven kan förstöra.

Spycam PRO-serien har en högupplösta sensorer som fångar video i sylvass FullHD (1920x1080). Detta garanterar att inga viktiga detaljer går miste och ger video som enkelt kan skalas upp för senare uppspelning på större displayer, utan att förlora detalj.

Den stora lagringskapaciteten upp till 128 GB (med microSD) tillåter kontinuerlig inspelning i flera dagar.

Alla enheter använder komprimeringsstandarden H.264 vilket ger en riktigt bra balans mellan kvalitet och storlek, tack vare detta är de väldigt data-snåla vid mobil streaming.

Helt nytt är Twist-serien som har motoriserade objektiv för dynamisk övervakning. De finns i två versioner, Spycam PRO Twist och Spyclock PRO Twist.

Spycam PRO Twist kan vrida det dolda kamerahuvudet i 180 grader och passar perfekt i hörn, eller vid ställen med t.ex. många ingångar om man vill försäkra sig mot inbrott. Den breda vidvinkeln på 120 grader ger en vid bild även när kameran är ställd i en fast position, detta ger även bättre övervakningsförmåga i trängre utrymmen.

Det enorma batteriet på 5000 mAh tillåter kontinuerlig övervakning i 10 timmar, och man kan alltid koppla in ström för att övervaka 24/7.

Spyclock PRO Twist tar det till nästa nivå med ett dolt kamerahuvud som kan rotera i 330 grader för en nästintill komplett bild. Även denna modell har en riktigt bred vidvinkel på 120 grader. Själva kamerahuvudet och linsen är dold bakom tonad plast vilket gör optiken nästan osynlig.

För de som inte behöver styrbar övervakning har vi även introducerat de billigare modellerna Spycam PRO och Spyclock PRO. Dessa varianter har ej styrbara kamerahuvuden, men har fortfarande samma skarpa sensorer med FullHD och breda vidvinklar.

Spyclock PRO Wifi är en spionbordsklocka som passar in nästan vart som helst tack vare sin minimala design. Bordsklockan fångar video i FullHD med hela 140 grader vidvinkel och passar därmed utmärkt även i mindre utrymmen. Förutom en riktigt bred vidvinkel som fångar upp hela rum har bordsklockan två starka IR-dioder som osynligt lyser upp i totalt mörker, upp till 6 meter framför kameran.

Nytt är även Spyclock PRO i form av fungerande väderstation samt Spycam PRO.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status