Asgari of Sweden AB - Prylstaden ökar sortimentet av åtelkameror med ScoutGuard & BolyGuard

Prylstaden ökar sortimentet av åtelkameror med ScoutGuard & BolyGuard

Newsdesk 14/11 11:22

När föda placeras ut på en plats för att vilda djur ska kunna äta kallas födan för åtel och platsen för åtelplats. En åtelkamera används för att uppmärksamma att något händer vid åtelplatsen, samt filma eller i vissa fall skicka iväg en signal. Åtelkameran används i många syften, från att kartlägga djurens rutiner, fotografera vilda djur till att bedriva jakt av vildsvin, räv och varg. Nu kan du hitta ett utökat sortiment av åtelkameror hos det svenska e-handelsföretaget Prylstaden.

Åtelkameranbrukar även kallas jaktkamera och MMS-kamera. Det är helt enkelt en kamera som du fäster någonstans i skogen, oftast vid åtelplatsen, för att den ska fota och filma det som sker på platsen. Kamerorna har olika funktioner beroende på vilken du väljer. Grundläggande funktioner är förmågan att fota eller filma när en sensor känner av rörelse. Mer avancerade åtelkameror har andra funktioner, exempelvis IR-kamera som ger nattbilder, uppkoppling mot mobilnätet för att kunna skicka och ta emot bilder och filmer och varningsfunktion som anger när något händer på platsen. Genom att besöka hemsidan Prylstaden.se kan du köpa olika typer av åtelkameror, från bland annat varumärken som Denver och det nya varumärket Scoutguard.

Ett utmärkt verktyg för jägare och forskare

Det finns många fördelar med att använda sig av en åtelkamera. Först och främst så blir det betydligt enklare att få överblick över ett större område med hjälp av kameran. Du får en ungefärlig uppfattning om vilka djur som befinner sig där. Kameror som är uppkopplade till nätet kan dessutom vara ovärderliga vid jakt. Då kan jägarlaget direkt få information om vilka djur som befinner sig framför kameran. Även om forskare, privatpersoner och andra användare inte riktigt har samma behov som jägarna så finns det många åtelkameror med lite mindre avancerade funktioner som skulle kunna passa perfekt.

Välj rätt åtelkamera

Det finns många saker att tänka på när du ska välja mellan olika åtelkameror. Det handlar inte bara om de olika funktionerna, även om det i första hand är just detta som du bör kolla på när du ska välja bland kamerorna. Ju fler funktioner du har, desto mer kommer åtelkameran att kosta. Andra viktiga faktorer är batteritiden och kapslingsklass, vilket anges som IP och därefter två nummer. IP visar hur damm- och vattentåligt något är. Hos Prylstaden.se kan du hitta ett flertal kameror i olika prisklasser. Du kan även hitta många andra bra produkter från varumärken som Asgari of Sweden samt naturligtvis det nya tillskottet Scoutguard.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status