Quinyx AB - Quinyx utser toppchef på SurveyMonkey till ny landschef i Storbritannien

Quinyx utser toppchef på SurveyMonkey till ny landschef i Storbritannien

Newsdesk 27/6 04:00

SurveyMonkeys Managing Director, Mansoor Malik, tar över rollen som ny landschef i Storbritannien på svenska Quinyx. Mansoor har en lång erfarenhet från försäljning och marknadsföring i internationella tillväxtföretag. Han kommer senast från SurveyMonkey där han har varit en del av att ta företaget från 15 miljoner till 25 miljoner användare på bara två år.

Mansoor var en av de första anställda på Endeca Technologies i Europa, där han ansvarade för partnerskap och strategisk försäljning. Endeca var ett av de ledande företagen inom webb-handel och business intelligence-lösningar till detaljhandeln. Under fyra år ledde sedan Mansor kundanalysföretaget ForeSee i rollen som Managing Director och tog bolaget till att bli en av de ledande brittiska aktörerna inom kundanalyslösniningar.

- Quinyx har gjort en imponerande tillväxt med 60 nya anställda förra året och har än så länge bara skrapat på ytan av vad Workforce Management har att erbjuda. Det team som de håller på att forma är verkligen unikt, de har lyckats skapa en välkomnande och familjär kultur vilket bidrar till att det blir kul att gå till jobbet, säger Mansoor Malik.

Rekryteringen av Mansoor är en del i den tillväxtresa som Quinyx gör just nu och det är även i linje med Quinyx vision för att positionera sig på den internationella SaaS-arenan. I kombination med tidigare nyckelrekryteringar från bland annat Spotify och Betsson har Quinyx skaffat sig omfattande erfarenhet från flera internationella tillväxtresor.

- Mansoor kommer att leda det brittiska teamet. Med sin erfarenhet från att bygga framgångsrika företag kommer han även att vara en stor tillgång till hela organisationen, säger Erik Fjellborg, vd och grundare av Quinyx.

För mer information, vänligen kontakta: ?

Erik Fjellborg, Quinyx 073-959 81 87,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Betsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status