Milleteknik AB - RACK - Avancerade rackmonterade batteribackuper - produktnyhet från Milleteknik

RACK - Avancerade rackmonterade batteribackuper - produktnyhet från Milleteknik

Newsdesk 5/12 05:59

RACK från Milleteknik är rackmonterade batteribackuper med avancerade larm och övervakningsfunktioner.

RACK är framförallt avsedd för talat utrymningslarm men kan även användas till brandlarm och passersystem. RACK har en rad innovationer, för batteribackuper, som panelmonterade (och utbytbara) säkringar i fronten. Utgångar med jackbara plintar finns på kapslingens baksida. Dessutom finns larmplint med totalt tre separata utgångar och som tillval

RS-485 utgång som möjliggör kommunikation mot överordnade system. RACK är utrustade med truckhandske för enkel anslutning av extern batterihylla eller batteribox. RACK måste anslutas till externa batterier. Anslutning till elnät med C13, jordad apparatkabel. Rack finns som 1 HE eller 2 HE.

RACK tillverkas i Milletekniks fabrik i Partille, utanför Göteborg, där även forskning och utveckling sker.

?RACK är en ny produkt med en rad innovationer för rackmonterade batteribackuper. RACK tillgodoser den nordiska säkerhetsmarknadens växande behov av avancerade och lättinstallerade 19-tums batteribackuper.?

Linus Oscarsson, försäljningschef på Milleteknik.

Om certifiering

En certifierad produkt innebär att den är testad och intygad av en oberoende ackrediterad tredje part. Certifikatet för produkten intygar att den uppfyller de lagkrav och standarder produkten är testad för. RACK är certifierad av SBSC och testad av RiSE (tidigare SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut och Statens Provningsanstalt) enligt EN 54-4 samt SBF 110:8.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status