Raise Reach - RAIRE Invest AB (publ) betatestar nytt system för digital teckning av aktier

RAIRE Invest AB (publ) betatestar nytt system för digital teckning av aktier

Newsdesk 17/11 17:00

RAIRE Invest har i en dryg månad utvecklat ett system för digital teckning av finansiella produkter och går nu igång med beta-tester. Det kommer att vara företaget IPY Holding AB som är först ut att använda systemet.

RAIRE Invest har allt sedan starten identifierat stora brister, framför allt i användarvänlighet med de befintliga system som finns på marknaden och planerat för ett framtagande av ett marknadsledande system. Utvecklingen har gjorts med samarbetspartners, underleverantörer, myndigheter och jurister. RAIRE Invest har säkerställt att systemet är compliant med gällande regelverk och juridik. Systemet kan användas för såväl bindande digital signering som till intresseanmälningar. Användarvänlighet har varit i fokus utan att göra avkall på legala aspekter vilket gör systemet till, bolaget veterligen, det kraftfullaste på den svenska marknaden i dag.

Systemet kan användas av såväl fristående fondkommissionärer som av emitterande bolag, då RAIRE Invest inte är tillståndspliktig verksamhet kommer information att skickas krypterad direkt till användaren av systemet. Även en avancerad rapportmodul för användaren är integrerad i mjukvaran.

Systemet är en del av projektpresentationen på raisereach.com och det krävs därför kostnadsfri registrering hos raisereach.com.

I denna första version hanterar systemet grundläggande data vid teckning av aktier, digital signering samt automatiskt skapade avräkningsnotor. I nästkommande version planeras även för att integrera direktbetalning vid teckning, RAIRE Invest utreder för närvarande juridiken för det utvecklingssteget.

RAIRE Invest fortsätter att leverera användarvänliga fin-tech produkter i en ganska fyrkantig bransch.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status