Raise Reach - RAIRE Invest förvärvar Trader Invest Europe

RAIRE Invest förvärvar Trader Invest Europe

Newsdesk 24/10 13:00

RAIRE Invest som driver varumärket Raise Reach? har genom en strukturaffär förvärvat 100 % av kapital och röster i det anrika marknadsföringsföretaget Trader Invest Europe.

Förvärvet innebär ett fullständigt övertagande av rörelsen som grundades år 2000 och var en pionjär inom digital marknadsföring av finansiella produkter. Rörelsen omfattar över 400 000 segmenterade e-postkontakter, en befintlig kundstock och inte minst ett välkänt webbaserat nyhetsbrev, aktiebladet.se. Genom förvärvet blir RAIRE Invest en av de marknadsledande inom digital marknadsföring av finansiella produkter. Förvärvet ligger väl i linje med bolagets expansionsplaner och är ett stort steg mot visionen om en helhetslösning för klienter med planer på marknadsnoteringar och kapitalanskaffningar. RAIRE Invest kommer att fortsätta att utveckla redan ypperliga relationer med samarbetspartners med ett högt fokus på innovativa och högteknologiska lösningar inom branschen.

Förvärvet gjordes genom en riktad emission till säljaren till teckningskursen 0,41 SEK per aktie. VD och styrelsen är tacksamma för förtroendet att få driva Trader Invest vidare inom ramen för RAIRE Invest och välkomnar de tidigare ägarna av rörelsen välkomna ombord.

RAIRE Invest planerar för närvarande för en allmän pre-IPO inom kort, inför en planerad marknadsnotering under 2018. Helt enligt bolagets strategi är det medlemmarna och intressenter inom Raise Reach? som kommer att få erbjudanden att bli delägare i företaget först, innan allmänheten och riskkapitalister.

För mer information kontakta info@raisereach.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status