Rebel & Bird - ?Rebel & Bird fortätter sponsra succéeventet Tjejer kodar

?Rebel & Bird fortätter sponsra succéeventet Tjejer kodar

Newsdesk 8/3 09:15

När de båda Rebel & Bird-anställda Hanna Petterson och Sandra Hindskog förra våren berättade om idén till Tjejer kodar var det en självklarhet för oss att sponsra, både med pengar och med arbetstid. Nu följer vi med på deras nya kurs i Barcelona, den största hittills.

? Förutom att vi sponsrar kursen i Barcelona med pengar kommer nästan alla våra anställda kvinnor åka med på kursen. Klart vi vill bidra till att fler kvinnor börjar programmera, säger Josefine Granding Larsson, byråchef på Rebel & Bird.

Efter att ha arrangerat två programmeringskurser i Palma och London med 20 deltagare per kurs men med flera hundra kvinnor på anmälningslistorna har Tjejer kodar valt att skala upp nästa kurs. Det blir 100 kvinnor som kan följa med till Barcelona för att under en vecka lära sig programmera. Rebel & Bird har gått in och sponsrat för att se till att detta blir verklighet.

? Vi vet att jämställdhet och mångfald ger bättre förutsättningar att skapa starka bolag och fantastiska digitala lösningar som riktar sig till alla. Tjejer kodar är ett lysande initiativ i kampen för en bredare och mer inkluderande svensk tech-scen, säger Benjamin Glaser, grundare av Rebel & Bird.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status