Consid AB - Örebro kommun - ?onekligen en organisation i digital framkant!?

Örebro kommun - ?onekligen en organisation i digital framkant!?

Newsdesk 25/1 06:36

Det snabbväxande konsultföretaget Consid har vunnit det eftertraktade ramavtalet för Örebro kommun gällande webbutveckling. Webbplatsen orebro.se har i flera år legat i toppen på SKL:s undersökning av kommunala webbplatser och ska under de kommande åren vidareutvecklas av Consid, stationerade i bland annat Örebro.

Konsultföretaget Consid med expertkompetens inom IT, management och digital marknadsföring, har vunnit ett ramavtal inom webbutveckling för Örebro kommun. Ett strategiskt avtal och samarbete där Consid kommer bistå Örebros kommun med att bland annat utveckla sidmallar, webbfunktioner, integrationer, gränssnitt och användarupplevelsen i sin helhet.

- Örebro kommun är onekligen en organisation i digital framkant. Med lanseringen av orebro.se har kommunen skapat en omtalad ?familj av webbar? där service, dialog och tjänster samlats i en gemensam plattform. Nu vill Örebro kommun ta nästa steg och vidareutveckla sin plattform för att möta fler behov, målgrupper och skapa ytterligare digitala tjänster som adderar värde till Örebros medborgare och företagare. Av den anledningen är vi väldigt glada över att få vara en del av kommunens fortsatta digitala resa, säger Patrik Zenno, affärsområdeschef Consid Interactive.

Örebro kommun har ett aktivt och agilt utvecklingsarbete kring sina webbplatser. Utvecklingen prioriteras löpande för att möta upp allt komplexare behov, exempelvis ökade krav på självservice. Webbplatsen orebro.se har i flera år legat i topp på SKL:s undersökning av kommunala webbplatser.

Örebro kommun använder sedan många år SiteVision som CMS-plattform.

- Genom ett nytt strategiskt samarbete med Örebro kommun växer och fördjupas Consids kompetens inom Sitevision, något vi värderar högt. Vi ser fram emot ett gott samarbete där vi kan lyfta Örebro kommuns digitala kanaler ytterligare, säger Peter Hellgren, VD på Consid. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status