Recoordinate - Recoordinate rullar in i Norge

Recoordinate rullar in i Norge

Newsdesk 19/4 14:25

Recoordinate bilades år 2010 och är ett konsultbolag som hjälper sälj-och marknadsorganisationer med organisationsutveckling, processer och teknik. Bolaget har framgångsrikt vuxit från år till år och under 2015 ökade omsättning med 60 % samtidigt som personalstyrkan stärktes med 50 %.

Det finns en stor efterfrågan på tjänster inom Marketing Automation, analys av kunddata och att generellt utveckla människor, processer och teknik för sälj- och marknadsorganisationer. För att möta upp efterfrågan fortsätter vi på Recoordinate att växa med både nyrekryteringar, geografisk expansion och förvärv.

En viktig del i vår expansion är att vi nu startar upp ett Recoordinate-kontor i Norge. Detta sker genom ett förvärv av Pitney Bowes tjänsteorganisation i Oslo som består av 5 medarbetare samt dess existerande kundrelationer på tjänstesidan. Genom affären kan vi nu erbjuda våra tjänster också på den Norska marknaden samtidigt som vi får in en djupare teknisk kompetens som förstärker vårt erbjudande ytterligare.

Det är inte bara genom nyetablering som vi expanderar utan vi vill även anställa fler personer. ?Marknaden för våra tjänster växer och under det senaste året har vi både byggt upp nya kundrelationer och fördjupat de redan existerande. Nyetableringen i Norge ligger för oss helt rätt i tid och är en del av vår långsiktiga plan för Recoordinate. Det är en bra affär för våra kunder där de nu får tillgång till ett bredare tjänsteutbud och också lokala resurser. Vi har fler spännande projekt på gång och det betyder också att vi behöver nyrekrytera och ytterligare växa organiskt.? säger Axel Rinaldo, VD Recoordinate.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status