SvenskPress.se - ?Reklambyrå OCH webbyrå

?Reklambyrå OCH webbyrå

Newsdesk 2/5 19:46

Att webbyråer är bättre på sökmotoroptimering än reklambyråer är väl inte så konstigt då sökmotoroptimering ofta ligger närmare till hands för en webbyrå. Däremot har många reklambyråer en större kunskap om god grafisk design och i många fall avsevärt högre kunskaper när det gäller copy och storytelling.

Därför borde ju idealet för slutkunderna vara en byrå som kan tillhandahålla bägge lösningarna. I och med den nya versionen av publiceringssystemet (CMS) Yodo 3.0 kan vilken reklambyrå som helst genom en dags utbildning utöka sina affärsområden och då även titulera sig webbyrå. Genom detta kan de erbjuda sina kunder det bästa av två världar. Slutkunden får en och samma leverantör av bägge tjänsterna och byrån får övergripande kontroll och inflytande i verksamhetens hela kommunikationsprocess.

? Detta kan vi nu erbjuda på Precis Reklam, berättar Joe Formgren, en av grundarna till Yodo och delägare genom reklambyrån Precis Reklam i Gävle. Jag började själv koda hemsidor 1996 och med nya Yodo kan vem som helt med grundläggande grafiska kunskaper enkelt bygga en modern, lättadministrerad responsiv hemsida med en unik design. Det är ju både kul och en fantastisk styrka att parallellt kunna bygga upp en verksamhets grafiska profil och ta fram förslag till både folder, säljstöd och hemsida samtidigt.

Prisvärda hemsidor

Grunden i publiceringssystemet Yodo är prisvärda hemsidor som alla ligger på en gemensam kärna. Funktionen är helt webbaserad och plattformsoberoende. Systemet utvecklas hela tiden och i månadsabonnemanget ingår förutom hosting av hemsidan även löpande utveckling, support och service. Utifrån behov kan sedan kunden bygga ut kommunikationsplattformen med funktioner (moduler) som Nyhetsbrev, Display (digital signage) eller en komplett Webbshop med e-handelslösning.

? Vi har producerat mängder av hemsidor baserat på Yodo som vi utvecklat tillsammans med start för nästan 10 år sedan, berättar Henrik Dahl, programmerare och delägare. Men det verkligt stora lyftet av systemet har kommit nu i och med den nya versionen. Vi har lyft över och renodlat alla gemensamma funktioner så att var och en enkelt kan få en skräddarsydd lösning. Från det lilla enmansföretaget som vill ha en kostnadeffektiv hemsida till större verksamheter som enkelt vill kunna administrera allt avseende kommunikationen, publikt såväl som internt, med intranät och informationsskärmar anpassat för både kunder och personal.

Samarbetspartners sökes

? Är ni redan en reklambyrå som även vill bli webbyrå? Då skall ni höra av er till oss, säger Joe. Vi söker nu samarbetspartners till Yodo och lär gärna ut till flera att använda det här lättanvända publiceringsverktyget.

Som partner erhåller ni återförsäljaravtal vilket genererar intäkter utöver det egna arbetet. Under en dags utbildning skapar ni er nya hemsida och kanske även en egen kunds hemsida samtidigt.

Kontakta Joe Formgren eller Henrik Dahl för mer information:

http://yodo.se/contact
http://www.precisreklam.se
026-511 000

Några hemsidor skapade i Yodo:
http://yodo.se/pages/view/referenser

Bildtext: Precis Reklam och utvecklarna av Yodo. Bakre raden från vänster, Stefan Wennberg och Joe Formgren, främre raden Emanuel Golabiewski, Peter Hultman, Jonathan Wärnberg och Henrik Dahl.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status