Tabequipe - Rekordintresse för hållbara ridsportprodukter

Rekordintresse för hållbara ridsportprodukter

Newsdesk 17/3 07:28

Nystartade Tabequipe producerar ridsportartiklar med hållbar utveckling och socialt ansvar som ledstjärna. Premiärprodukten är Gamechanger; en serie handgjorda, förvaringsväskor och groomingbags i återvunnet segelmaterial som nu finns i webshopen på www.tabequipe.se.

  • -Mottagandet har varit fantastiskt, säger grundaren Anna Berggren, tidigare IT-direktör med barn som tävlar ponny. Jag har själv alltid saknat bra och snygga förvaringslösningar i stallet men trodde inte att så många andra skulle gå igång. Men känner nog att det känns bra att köpa hållbara grejer som man vet var de kommer ifrån, just dessa segel har till exempel vajat i den svenska skärgården.

Väskorna är handsydda i Sverige och finns i flera olika storlekar, de flesta med praktiska insynsfönster så man ser vad som finns i väskorna. Väskorna passar alla typer av hästmänniskor som vill ha ordning i sadelkammaren, lastbilen, bakluckan och på tävlingsplatsen.

Elitryttaren Paulinda Friberg var först ut att prova när hon skulle rida femstjärnig dressyr i Doha tidigare i mars. Hon packade en hel del till sig själv och till Di Lapponia i de nya groomingväskorna.

  • -Vi tävlingsryttare är ju rätt petiga med funktionerna men här kan man ju direkt se i vilken väska som till exempel svettäcket ligger, väldigt praktiskt. Fast när en väska hamnade i duschspiltan första dagen tänkte jag oj nu blev den säkert förstörd eller solkig, men den torkade ju direkt - det är ju segelduk, skrattar Paulinda.

I webshopen säljs även ekologiska groomingprodukter, högkvalitativa hästfodret Saracen samt handgjorda borstar i naturmaterial producerade i samarbete med Iris Hantverk AB.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status