Videum AB - ?Rekordstort intresse för forskning om tidsläckage

?Rekordstort intresse för forskning om tidsläckage

Newsdesk 15/11 10:50

Svenska företag blöder tid och tidsläckage förekommer överallt i dagens tjänstesamhälle. Trots datorstöd, modern projektstyrning och noggrann ekonomiuppföljning har själva tiden visat sig svår att fånga. Det gör att det är mycket vanligt med förseningar, köer och väntetider. De planerade resultaten är oftast mindre än planerade, vinsten lägre, och arbetet tog längre tid att genomföra än man tänkt sig.

Fredagen den 17 november talar Dr. Fabian von Schéele från Informatikinstitutionen vid Linnéuniversitetet på en forskarlunch i Videum Science Park och intresset för detta ämne är rekordstort. Forskarlunchen var fullbokad redan tre veckor innan sista anmälningsdag. von Schéele har forskat på problemen med tidsläckage i två decennier och har utvecklat ett digitalt stöd för att kvalitetssäkra tid. På forskarlunchen talar han om hur man undviker tidsläckage och kommer att visa exempel på företag som i verkligheten fördubblat sitt årsresultat genom kvalitetsstyrning av tid.

Forskarlunchen är denna gång en del av programmet under Global Entrepreneurship Week och ordnas av Videum Science Park tillsammans med Linnéuniversitetet. Syftet med forskarluncherna är att synliggöra forskning och knyta kontakter för att hitta synergieffekter mellan forskningsprojekt och näringsliv. Kanske ges det just denna dag uppslag till nya intressanta samarbeten?

Media är välkomna att närvara.

TID klockan 12.00-13.30
(Föreläsningen börjar 12.00 och följs av lunch för anmälda deltagare.)
PLATS Hus Echo, Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö

För de som inte kan komma på Videums forskarlunch meddelar von Schéele att kvalitetsstyrning av tid och det digitala stödet för styrning av tid demonstreras på Kvalitetsmässan i Göteborg den 14?16 november. Fabian von Schéele kommer då att kunna kontaktas i monter B00:05.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status