RESIA Travel Group - Resia Travel Group satsar ytterligare på kommunikation

Resia Travel Group satsar ytterligare på kommunikation

Newsdesk 21/9 07:55

Resia Travel Group förstärker sin organisation med en Chief Communication Officer, Ingela Schönning, som ska ansvara för koncernens externa kommunikation.

- Hela resebranschen är idag i en förändring där tydlighet kring vad man som företag står för är viktigare än någonsin. RTG har redan idag en stark position på marknaden, men vill mer. Nu ser jag fram emot att vara en del av den fortsatta utvecklingen, säger Ingela Schönning, CCO på Resia Travel Group.

Ingela Schönning är etablerad i kommunikationsbranschen, och har en bakgrund bland annat från Telia, Stena Line och Specsavers. Ingela har också tidigare varit kommunikationschef på Resia. Efter ett och ett halvt år utanför företaget är hon nu tillbaka.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Ingela tillbaka till oss. Hon är en mycket kompetent och härlig kollega, och jag ser ett stort värde i att vi förstärker koncernledningen inom kommunikationsområdet, säger Eva Moen, CEO på Resia Travel Group.

- Vi har en portfölj med flera framgångsrika varumärken och ett starkt erbjudande både inom semester- och företagsresor. I min roll kommer jag att fokusera på kommunikationen ur ett koncernperspektiv och bidra till att hålla ihop helheten, säger Ingela Schönning. 

För mer information, kontakta gärna:
Eva Moen Adolfsson, CEO, Resia Travel Group
Tfn: 31 63 60 01 eller e-post: eva.moen@resia.se

Ingela Schönning, CCO, Resia Travel Group
Tfn: 0761 10 97 36 eller e-post: ingela.schonning@resia.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status