BT 9 gruppen AB - Restaurang Bantorget 9 kämpar i motvind

Restaurang Bantorget 9 kämpar i motvind

Newsdesk 22/11 15:33

Det är med en viss sorg i hjärtat som jag måste meddela att Bantorget 9 för närvarande håller stängt.

Som många känner till är vårt utskänkningstillstånd under omprövning. På grund av att vi tidigare fick ett tillfälligt tillstånd att servera alkohol (en så kallad inhibition) kunde vi dock hålla öppet som vanligt. Tyvärr fick vi nyligen beskedet att även detta tillstånd är indraget i väntan på nästa besked.

Vi har därför bestämt att hålla stängt för tillfället. Jag och all personal på Bantorget 9 behöver helt enkelt tid för att reflektera över hur vi ska möta en osäker framtid. Vi känner att vi kämpar i motvind och att socialnämnden drar in serveringstillståndet baserat på gamla händelser. Idag har vår restaurang en ny ägarbild, en ny stark finansiering, nya duktiga kockar och inte minst, ordning och reda på allt.

Den här restaurangen är oerhört viktig för oss alla. Här arbetar duktiga, unga människor som älskar mat. Hit kommer många nöjda gäster. Därför kommer vi fortsatt att kämpa för vårt Bantorget 9. Dessa dagar har vi tagit ett djupt andetag och anlitat två nya och ytterst skickliga advokater som skickat in ett nytt yrkande till Förvaltningsrätten i Malmö.

Trots våra stängda dörrar är det därför också full aktivitet inne i restaurangen där vi håller workshop för all personal. Vår intention är att öppna snart igen, med eller utan alkoholtillstånd.

Varma hälsningar,

Lotta Andersén Westerlund, delägare Bantorget 9.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status