Leeroy - Retail Intelligence-bolaget LEEROY expanderar och tar in 15 miljoner kr

Retail Intelligence-bolaget LEEROY expanderar och tar in 15 miljoner kr

Newsdesk 14/9 08:38

De senaste åren har svenska LEEROY utvecklat en mjukvaruplattform för alla budskap som retailkedjor vill rikta till sina kunder ? före, under och efter köp. Det unika med LEEROYs lösning är att återförsäljare kan nå konsumenter i realtid med riktade budskap, baserat på tidigare konsumtionsmönster samt var de befinner sig fysiskt.

Nu är det dags för LEEROY att ta nästa steg vilket medför en investering i bolaget på 15 miljoner kr. Majoriteten av investeringen kommer från Zenith Venture Capital med Tommy Jacobsson i spetsen. LEEROY kommer att rekrytera 15 nya utvecklare till kontoren i Stockholm och Sundsvall under det närmaste halvåret. Pengarna ska användas till att skala upp produkten, accelerera utvecklingen och lansera i övriga Europa.

Oscar Anderzon, VD på LEEROY:

?Att Zenith investerar i oss ser vi som en bekräftelse på att vi ligger i framkant med vår tekniska plattform. Det blir ännu tydligare när vi nu adderar en mobil plattform i vårt erbjudande och blir den första aktören i Sverige att erbjuda Retailers ett smart CMS för att på ett effektivt sätt styra både instore- kommunikation och mobilkommunikation?

LEEROY erbjuder smarta och kreativa lösningar för att samla in och analysera konsumenters beteende och önskemål för att sedan skräddarsy kampanjer och budskap som ökar effektiviteten och lönsamheten för butiker samtidigt som konsumenter får relevanta erbjudanden.

?Vi realiserar värdet utav big data. Du behöver ingen enorm marknadsapparat? berättar LEELROYs VD, Oscar Anderzon.

Funktioner så som click-n-collect samt integrerad payment och e-handel är ett tydligt exempel på hur LEEROY framgångsrikt bryggat gapet mellan online och offline.

FAKTA

Leeroy Group AB

Antal anställda 30 pers

Omsättning 21 mil

Exempel på kunder Telenor, Espressohouse, Coop, Swedavia

Investering: zenith.vc

För mer information kontakta Oscar Anderzon, VD.

Oscar Anderzon / VD / www.leeroy.se
+46 (0) 70 150 80 95
Björns Trädgårdsgränd 1
116 21 Stockholm


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status