Barnpengar AB - Årets julklapp för barn 2015

Årets julklapp för barn 2015

Newsdesk 16/12 14:14

Nu är det snart jul och för många barn den största dagen på året. Speciellt med tanke på alla önskningar som hoppas gå i uppfyllelse. Men vad önskar sig egentligen barnen i julklapp?

För första gången kan Veckopengen presentera vad som egentligen är högst upp på barnens egna önskelistor. I mobilappen Veckopengen, som används av över 30 000 barn, skriver nämligen barnen själva in vad de önskar sig köpa i framtiden.

Veckopengen har sammanställt barnens önskningar och presenterar nu barnens egna topp-tio för julklappar 2015. Högst upp på listan hittar vi TV-spel, som exempelvis PS4 och Xbox. Tvåa är en ny dator, ofta från Apple, och först på 10:e plats hittar vi den klassiska leksaken.

- Vi kan se en tydlig trend som visar att barn allt mer önskar sig digitala produkter, som TV-spel, datorer, mobiler och appar. För några år sedan var nog snarare leksaker och lego högre upp på listan, säger Caj Westlund, Marknadschef på Veckopengen.

Airboarden är årets julklapp för barn

Det är tydligt vad som är årets julklapp för barn. Den sak som snabbast växt på barnens önskelistor under året är Airboarden ? plattan man åker på med hjälp utav två hjul som drivs av batterier. Det är också den enskilda produkt som barn önskar sig mest, även om den är trea efter kategorierna TV-spel och datorer på topplistan.

- Airboarden är inte bara en leksak, det är en tydlig signal på hur vi i framtiden kommer att ta oss fram. Unga tar snabbare upp nya vanor, och detta är faktiskt en liten hint om att Airboarden och linkande produkter även kommer användas av vuxna. För er som vill ge något de flesta barn garanterat vill ha kan köpa en Airboard i julklapp, avslutar Caj Westlund. 

Kontakt:
Caj Westlund
0735070241

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status