Videum AB - ?Riksdagsledamöter besöker Växjö-företagare i utbildningssektorn

?Riksdagsledamöter besöker Växjö-företagare i utbildningssektorn

Newsdesk 15/2 11:11

Lajks AB och Formida AB är två nya tillväxtbolag inom utbildningssektorn i Växjö. Deras arbete uppmärksammas nu på riksdagsnivå. Tisdag 16 februari får de besök av moderaternas utbildninspolitiska taleskvinna Camilla Waltersson Grönvall tillsammans med Johans Hultberg (m), riksdagsledamot från Kronobergs län.

Välkommen att delta under mötet för att ställa frågor till företagarna och politikerna:

- Tisdag 16 februari
- Kl 10.00-11.30
- Framtidsvägen 12 hos Företagsfabriken i Kronoberg, på Videum Science Park

Lajks AB jobbar med att skapa en tryggare vardag för barnen på nätet och drivs av vd Robin Backström. Lajks erbjuder skolor och kommuner möjligheten att certifiera sig för att minska, motverka och påverka internetrelaterade övergrepp mot barn och ungdomar. (Mötestid med politikerna kl 10-10.45)

Formida AB har tagit fram ett unikt digitalt verktyg för lärare som underlättar dokumentation, betygsättning och bedömning enligt skolverkets riktlinjer. Formidas vd Isak Ekroth, gymnasielärare i Växjö, kom på idéen till verktyget som just nu tas emot av lärarkåren i regionen med stora lovord. (Mötestid med politikerna kl 10.45-11.30)

Både Lajks och Formida deltar i inkubationsprocessen på Företagsfabriken i Kronoberg. På länets företagsinkubator har de tillgång till nätverk och verktyg som gör att de snabbare når marknaden med sina produkter och tjänster.


Kontakt Lajks AB
Robin Backström, vd
Lajks AB
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status