Gällivare kommun - ?Roger Hansson Ny VD för Gällivare Näringsliv AB

?Roger Hansson Ny VD för Gällivare Näringsliv AB

Newsdesk 14/6 08:20

Roger Hansson har utsetts till ny vd för Gällivare Näringsliv AB. - Det glädjer oss att kunna välkomna Roger Hansson som vår nya VD. I och med rekryteringen av Roger så färdigställs sista steget i bildandet av det nya bolaget. Under våren har styrelse valts och finansieringen kommit på plats. Nu är bolaget redo att ta nästa steg i att bidra till Gällivares utveckling och tillväxt. Roger har rätt profil, egenskaper och erfarenhet för att leda det arbetet, säger Robert Ylitalo, styrelseordförande.

- Jag a?r stolt och glad över förtroendet att fa? leda Gällivare Näringsliv AB. Högst på agendan står att förstärka och fortsätta den samverkan som varit grunden i företagsbildandet. Att utveckla våra tjänster för att skapa utveckling och mervärde för Gällivare. Näringslivet behöver generellt förstärkas och förbättras för att klara en långsiktig konkurrenskraft, och de nödvändiga omställningar som kommer ske inom områdena hållbarhet, digitalisering och kompetensutveckling, sa?ger Roger Hansson.

Roger tillträder tjänsten den 1:a september.

Om Gällivare Näringslivs Bolag
Bolaget bildades 2019 och ägs av Gällivare kommun, LKAB och Företagarna i Gällivare AB. Bolaget ska i stark samverkan med det lokala näringslivet verka för en strategisk utveckling och förnyelse av näringslivet.

Kontakt:
Styrelseordförande Robert Ylitalo
Robert.ylitalo@gallivarenaringsliv.se
070-679 37 08


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status