JLL AB - Röhnisch anlitar JLL för vidare expansion

Röhnisch anlitar JLL för vidare expansion

Newsdesk 30/11 05:00

Det svenska sportvarumärket Röhnisch planerar för en kommande expansion och söker nu efter ytterligare butikslokaler. JLL Retail Tenant Representation har anlitats som rådgivare åt varumärket.

Röhnisch erbjuder träningskläder för kvinnor med målsättningen att inspirera till en aktiv livsstil genom funktionalitet och design. Varumärket utsågs nyligen till ?Årets Sportleverantör? av tidningen Habit.

Röhnisch historia har sin början år 1945 då det grundades av Hellmut Röhnisch. Våren 2016 förvärvade investmentbolaget Creades en majoritet av bolagets aktier, resterande aktier ägs fortsatt av familjen Röhnisch. Nu planerar man för vidare expansion genom flera olika kanaler, bland annat med ett nytt shop-in-shop koncept men också i form av ett utökat butiksnät.

 -Vi ser en stor potential att växa med ytterligare butiksenheter och är mycket glada att vi nu är i gång med det arbetet, säger Fredrik Röhnisch, VD Röhnisch Sportswear.

Röhnisch har idag en konceptbutik på Norrlandsgatan 21 i Stockholm och en outlet butik i Barkarby Quality Outlet men finns representerade hos 2000 återförsäljare i 20 länder.

JLL Retail Tenant Representation har nu anlitats för etableringsuppdraget och söker nu tillsammans med Röhnisch efter etableringsmöjligheter framförallt i Stockholm. Ytbehovet är cirka 100-150 kvm, både fristående enheter samt köpcentrum är av intresse.

 -Vi är väldigt glada att få bistå Röhnisch i den kommande expansionen. Vi är övertygade om att varumärkets produkt och koncept tillsammans med den strategi som nu finns skapar goda möjligheter att växa inom Sverige såväl som internationellt, säger Lovisa Harryzon, projektledare på JLL.

För mer information kontakta:

Lovisa Harryzon, projektledare, JLL Retail Tenant Representation
Telefon: +46 (0) 73 146 31 05
E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status